likeBalaton.hu | 2024.09.08. 10:00
Táncolj a fagyival! – Új kampány indult a Balaton körül
A balatoni nyár egyik legfrissebb őrülete most nem más, mint egy fagylalt, amely nemcsak az ízekre, hanem a kreativitásodra is hatással van. Vajon igaz lehet? A Balaton partján elindított kampány szerint ugyanis ezek a különleges fagyik arra ösztönöznek, hogy befogadóbbak legyünk a művészetek iránt – sőt, akár táncra is perdüljünk egy-egy gombóc elfogyasztása után.

Ettől a fagyitól tényleg táncra perdülsz?

A „Ettől a fagyitól táncra perdülsz” szlogennel indított kampány célja nemcsak az édesszájú turisták megnyerése, hanem a balatoni élmények új szintre emelése. Fekete Tamás, a Balatoni Turizmus Szövetség alelnöke szerint a fagylalt itt nem pusztán desszert, hanem egy életérzés, amely a Balaton vidámságát és a művészetek erejét ötvözi.

–A fagyi több mint egy finomság – ez egy kapu a kreativitás világába – mondja Fekete. – Az ízek élvezetén túl ez a fagyi egy olyan különleges utazásra hív, amelynek célja, hogy a fogyasztók jobban nyitottak legyenek a művészetekre.

Fagyi + Táncfesztivál = garantált balatoni élmény

Nem véletlen tehát, hogy a kampányhoz kapcsolódóan a fagylaltos tégelyekre QR-kódok is kerültek, amelyek a Keszthelyen szeptember 12-15. között zajló Táncpanoráma Fesztivált népszerűsítik. A Nemzeti Táncszínház és a Balaton Színház közös kezdeményezése látványos programokat kínál, amelyek a néptánctól a balettig minden korosztály számára igényes szórakozást nyújtanak.

A fesztivál szervezői úgy vélik, hogy ez egy tökéletes alkalom arra, hogy a helyiek és a turisták felfedezzék a magyar táncművészet sokszínűségét, miközben élvezik a Balaton nyújtotta varázst.

Miért jó üzlet a művészet a Balatonnál?

Nemcsak a szórakozás és a művészetek élvezete miatt érdemes figyelni az ilyen kampányokra, hanem gazdasági szempontból is. Fekete szerint a komolyabb művészeti események vonzzák a magasabb jövedelmű turistákat, akik hajlandóak többet költeni szállásra, étkezésre és egyéb kulturális élményekre. A Táncpanoráma ehhez kiváló példát szolgáltat, hiszen egy ilyen típusú rendezvény egész évben életet vihet a régióba, nemcsak a nyári hónapokban.

Te készen állsz egy kis fagyi utáni táncra?

Balatoni fagylalt táncfesztivál

Ha te is kíváncsi vagy, hogy mit hoz ki belőled egy gombóc balatoni fagyi, ne hagyd ki ezt a különleges élményt! És ha már ott vagy, olvasd le a QR-kódot a tégelyről, és fedezd fel a Táncpanoráma fesztivál varázslatos programjait!

További részletekért nézd meg a programot itt: Táncpanoráma Fesztivál

 

Nyitókép: DMA / illusztráció

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva