likeBalaton.hu | 2024.10.18. 14:00
Balatoni programok október 17-20. között: Fedezd fel a régió legjobb eseményeit!
Ha a következő napokban a Balatonnál tervezel kikapcsolódást, számos izgalmas program vár rád, legyen szó bortúráról vagy akár gasztronómiai fesztiválról. Íme néhány esemény, amit nem érdemes kihagyni!

Készen állsz egy igazán varázslatos hétvégére a Balaton környékén? Ha imádod a különleges élményeket és nem tudsz ellenállni a csajos kalandoknak, akkor ez a hétvége csak rád vár! Indulj el egy bortúrára festői kilátással, merülj el egy sörkóstolóval egybekötött előadás varázsában, vagy csatlakozz a Tökéletes Naphoz, ahol vidám családi programok várnak Balatonlellén! És ne felejtsd el, a Süllőfesztivál Szigligeten is a gasztronómiai mennyország! Kattints, és tervezz egy felejthetetlen hétvégét!

 

Süllőfesztivál

Időpont: 2024. október 19-20.
Helyszín: Szigliget

Ha a balatoni halak rajongója vagy, a Szigligeti Süllőfesztivál a tökéletes program számodra. A gasztronómiai élvezetek mellett kulturális programokkal és zenei eseményekkel is várnak. Néptáncbemutatók, élő koncertek és ízletes halételek teszik teljessé az élményt.

Becehegyi Bortúra

Időpont: 2024. október 19., 14:00–20:00
Helyszín: Balatongyörök, Becehegy – Kezdőpont: Szépkilátó

A borok szerelmeseinek kihagyhatatlan program a Becehegyi Bortúra, ahol finom borok és gyönyörű kilátás vár rád. A fenntarthatóságra külön hangsúlyt fektető eseményen a helyi borkultúrát fedezheted fel, mindeközben a természetet is élvezheted.

Tökéletes Nap

Időpont: 2024. október 19., 10:00
Helyszín: Szabadtéri Színpad, Balatonlelle

Tökfaragással, kézműves programokkal és helyi ínyencségekkel készül Balatonlelle a Tökéletes Napra. Az egész napos rendezvényen számos családi program és zenei előadás vár, így biztosan minden korosztály jól érzi majd magát. Legyen neked is egy tök jó napod!

Boldog IV. Károly király ünnepe Tihanyban

Időpont: 2024. október 19., 10:00
Helyszín: Tihanyi Kálvária

Megemlékezés az utolsó magyar király boldoggá avatásának 20. évfordulójáról, ahol ünnepi beszéd, imádság és koszorúzás várja a látogatókat. A program után ünnepi szentmise kerül megrendezésre az apátsági templomban.

Madármegfigyelő túra a Rádi tavaknál

Időpont: 2024. október 19., 10:00
Helyszín: Ipartelepi út, Balatonlelle

Szombat délelőtti madárlesre invitálják az érdeklődőket az Irmapusztai Halastavakhoz, ahol különleges madárfajokat figyelhetsz meg. A vándormadarak megállóhelye ez a csodás helyszín, ahol a természet kedvelői számára felejthetetlen élményeket kínálnak.

Ezek a balatoni programok kiváló lehetőségeket nyújtanak, hogy kihasználd az őszi hétvégét, és feltöltődj a Balaton festői környezetében. Fedezd fel a helyi kultúrát, ízleld meg a finom borokat és halételeket, vagy tölts egy vidám napot a családdal a tökfesztiválon!

Nyitókép: Mészáros Annarózsa

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva