likebalaton.hu | 2018.08.25. 23:33
Ne maradj ki, mindenki imádja ezt a pályázatot!
Mi nagyon szeretjük, de a legfontosabb, hogy nektek is tetszik a likebalaton.hu fotópályázata. Ez derült ki ugyanis abból, hogy közel 50.000 szavazat és 2200-nél is több fotó érkezett eddig a pályázatunkra.

A pályázaton bárki indulhat, aki szereti a Balatont, és van egy jó fotója a nyaralásáról. Még ugyan hátra van egy hét a jelentkezési határidő végéig, de máris több mint 2200 fotó érkezett a játékra.

A pályázaton induló fotók között vannak balatoni tájképek, családi fotók, vicces nyaralási montázsok, de a kiskedvencekről készült fényképek is szép számmal szerepelnek. A pályázók pedig tényleg mozgósították a családot, barátokat, ismerősöket, hogy szavazzanak. Eddig ugyanis közel ötvenezer voks érkezett.

A résztvevők már bizonyára nagyon izgatottak, hogy vajon kié lesz a fotópályázat fődíja, a félmilliós Apache Matto elektromos kerékpár, vagy a hévízi hosszú hétvége, mert már most rengetegen érdeklődnek, hogyan is áll a fotójuk a rangsorban. Erről persze senki sem tud még nyilatkozni, hiszen a jelentkezési idő sem zárult le.

A nyertesre vár a félmilliós elektromos bringa

 

A likebalaton.hu oldalára új fotókat feltölteni, és a beküldött felvételekre szavazni 2018. augusztus 30-án, csütörtökön déli 12 óráig lehet.
Eredményhirdetés: 2018. augusztus 31. 14:00

Fotót töltenél fel? Itt teheted meg!

Szavaznál inkább? Katt ide!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva