Sztana Ferenc séf mutatja be az őszi zalai étlapot a Zala Spring Bistroban október 12-én.
Sztana Ferenc zalai alapanyagokból készíti el az őszi fogásokat tartalmazó ételsort Zalacsányban.
A vacsorához a borokat Pampetrics Milán mutatja be, az ételekről Sztana Ferenc séf és az étteremvezető, Gőgh Tamás beszél.
Menü:
Előétel: Mangalicasonka, lágy és érlelt sajtok a Balaton-felvidékről málnaecetes salátával
Leves: Zsenge zöldborsó krémleves túrógombóccal
Meleg előétel: Fogasfilé vajas bébizöldségekkel pezsgős sabayonnal
Főétel: Kacsamell gánicával szőlőraguval
Desszert: Csokoládétorta sós karamell
Italsor:
-Rosé Brut Pezsgő
-Chardonnay 2017
-Cuvée 107 2012
-Pinot Noir Padi 2015
-Late Harvest 2015