Premier borvacsora
Helyszín Zalacsány, Vállalkozók útja
Időpont
Telefonszám
Sztana Ferenc séf mutatja be az őszi zalai étlapot a Zala Spring Bistroban október 12-én.

Sztana Ferenc zalai alapanyagokból készíti el az őszi fogásokat tartalmazó ételsort Zalacsányban.

A vacsorához a borokat Pampetrics Milán mutatja be, az ételekről Sztana Ferenc séf és az étteremvezető, Gőgh Tamás beszél.
Menü:
Előétel: Mangalicasonka, lágy és érlelt sajtok a Balaton-felvidékről málnaecetes salátával
Leves: Zsenge zöldborsó krémleves túrógombóccal
Meleg előétel: Fogasfilé vajas bébizöldségekkel pezsgős sabayonnal
Főétel: Kacsamell gánicával szőlőraguval
Desszert: Csokoládétorta sós karamell

Italsor:
-Rosé Brut Pezsgő
-Chardonnay 2017
-Cuvée 107 2012
-Pinot Noir Padi 2015
-Late Harvest 2015

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva