likebalaton.hu | 2018.07.06. 08:45
Balaton Sound, a fergeteges buli - képek
Szerda óta dübörög a Balaton Sound programsorozata, ahol hazai és nemzetközi sztárok várják a fesztiválozókat. Nem csak a színpadokon számíthatnak a látogatók meglepetésekre, de lépten-nyomon szórakoztató és különleges produkciók kísérik a bulizni vágyókat.

A Nagyszínpad idén 40 áttervezés után nyerte el végső formáját. „Egy dzsungelben elveszett, képzeletbeli várost jelenítünk meg, amely lehetne akár egy másik civilizációban vagy egy másik bolygón is” – mesélte Fülöp Zoltán, a Balaton Sound egyik alapító-főszervezője. A hatalmas építmény teljes szerkezetét 41 kamion szállította Belgiumból, az esti kivilágítást 300 méter leadszalag és 120 fényvető biztosítja.

A Heineken Stage jelentős részét idén is vízre, vízpartra építették a szervezők, a színpad jellegzetes piramis építményén olyan sztárok lépnek színpadra, akik az underground elektronika rajongóit, illetve a techno stílus híveit várják.

A Jager Aréna egyedi dekorációval, teraszokkal, bárokkal várja délutántól a partizókat. Itt a közönség kedvenc hip-hop sztárok várják a fiatalokat, és hajnalig tartó dj-program biztosítja a felszabadult szórakozást.

A Clubs On The Beach-en a techno és house szerelmesei most egy helyen szórakozhatnak a berlini Watergate, a párizsi Rex, a brüsszeli Fuse, az ibizai Pacha és a londoni Defected rezidenseinek szettjeire. Az 1000 négyzetméteres stégen a nappali órákban pörög a buli, minden nap 2 órától.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva