2018.07.08. 12:35
Balatonlellén nem a méret a lényeg - videók
Balatonlellén, a Plus Size Queen szépségversenyen 31 teltkarcsú hölgy vonult fel utcai és fürdőruhában, majd estélyiben , hogy megmutassák nem csak a vékony nők lehetnek szépek.

A Plus Size Queen elsődleges célja, hogy minden nő jól érezze magát a bőrében, hogy ragyogását, szépségét akkor is megmutathassa a közönség előtt, ha nem klasszikus modellalkat – mondja a versenyről Kozma Rita szervező.

Balázs Andrea színésznőt Kasszás Erzsiként ismerte meg az ország, de most egészen más szerepet töltött be, zsűrizte a versenyzőket.

Römischer Edit szexuálterapeutaként dolgozik, és szeretné megmutatni mindenkinek, milyen fontos, hogy elfogadjuk magunkat.

A versenyzők az ország minden részéről érkeztek, volt köztük főállású katona, gyógypedagógus, masszőr, képzőművész és olyan is akadt, aki szenvedélyesen rajong a csípős ízekért és a csilipaprikáért. Többen is modellkedtek már, mint plus size modellek, de sokaknak ez volt az első színpadi szereplése. A szépségversenyre még egy dal is készült, amit Bella Levente és Juhász Róbert adtak elő.

A megmérettetés jó hangulatban zajlott, a versenyzők is egyre otthonosabban mozogtak a színpad. A szépségversenyt Miss kategóriában Kiss Zsuzsa, Mrs kategóriában Marócsi Viktória nyerte.

Szöveg, videók: Fenyő Zsuzsa (likebalaton.hu)

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva