2019.07.26. 13:22
Baleset történt az M7 autópályán a Balaton felé!
7-8 kilométeres a dugó! A torlódás is megszűnőben, de Tárnok és Kápolnásnyék között több szakaszon is megtorpan a kocsisor.

Baleset történt az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán.

A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, az autópálya újra teljes szélességében járható a Balaton felé vezető oldalon.

A 34-es km-nél továbbra jelentős, közel 7-8 km-es az araszoló kocsisor hossza, melyen legalább 40 perc átjutás. Aki teheti Tárnok és Kápolnásnyék között a 7-es főúton kerülhet, de ott is élénk forgalomra kell számítani!

13.44-kor jött a hír, hogy a 7-es úton is baleset történ, így már nem érdemes 7-es főút felé kerülni, ugyanis Martonvásár belterületén a 32-es km-nél a négy személyautó balesete miatt lezárták az főutat. A forgalmat önkormányzati utakra terelik el.

14.54 Még mindig le van zárva az út Martonvásárnál, de most Gárdonynál is fennakadás lehet, mert összeütközött két személygépkocsi a 7-es főúton, Gárdony határában. Az egyik jármű az árokba sodródott. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította az autókat. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Mr President is az M7-en!

15.16 Már a székesfehérvári szakaszon is araszolnak a járművek, igaz, itt csak az erős péntek délutáni forgalom miatt.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva