2018.08.11. 08:00
Halász Gábor: visszakaptam édesanyámat
Éppen két éve, hogy Halász Gábor, a Barátok közt egykori Hoffer Misije kis híján meghalt egy balatoni borfesztiválon, amikor vérrög keletkezett az agyában.

– Egész gyerekkoromban úgy éreztem, ridegtartásban élek, most viszont olyan édesanyát kaptam a sorstól, hogy nemsokára nyaralni indulunk Görögországba. Biztos vagyok benne, a sztróknak köszönhetem, hogy visszakaptam az édesanyámat, rádöbbenhetett, hogy elveszíthet – mondta Halász Gábor, akinek sokáig igen rossz volt a viszonya az édesanyjával.

Halász Gábor nyolc évig szerepelt az RTL Klub szappanoperájában, a Barátok köztben, ő alakította Hoffer Misit. Miután otthagyta a sorozatot, egy apró Zala megyei település, Kiskutas polgármestere lett.

– Nagy nyugalommal tölt el, hogy két születésnapot ünneplek a sztrók óta, és merőben más ember lettem. Visszamaradt ugyan néhány „mellékhatás”, például a jobb lábam időnként érzéketlen, zsibbad, váratlan helyzetekben dadogni kezdek, de sok jót is köszönhetek a betegségnek. Megtanultam elengedni dolgokat, és kevesebbet idegeskedem – mesélte Halász Gábor.

Forrás: borsonline.hu

Olvasd el többi sztárinterjúnkat is!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva