Mészáros Annarózsa | 2021.05.31. 06:00
A nappaliban is gyakorolhatsz - így mutatsz majd jól a strandfotókon
Te is irigyled azokat a nőket, akikről csak olyan fotó készül, ahol modellként néz ki? Mutatunk néhány tippet, hogyan festhetsz igazán jól a parton készült képeiden!
  1. Mutasd a jobbik oldaladat! Az oldalról készült képek mindig izgalmasabbak, mint amit szemből fotóztak.

 

2. Mutasd meg a lábaidat! A lábaid igazán szépen mutatnak, ha azokat keresztezed ülő pózban, vagy az egyiket kissé felhúzva teszed a másik mellé. De mindenképpen kerüld, hogy párhuzamosan heverjenek, hiszen sokkal vaskosabbak fognak tűnni.

 

3. Térdelés helyett ülj a sarkadra! Ez egy sokkal elegánsabb póz, pláne, ha egy kis csavart beleviszel azzal, hogy a felsőtestedet is elfordítod. Ha a kezedet felhúzod, eltávolítod egy kicsit a testedtől akkor még dinamikusabbnak és karcsúbbnak tűnsz.

 

4. Válassz érdekes látószöget! Ha kilépsz a megszokott sémákból és új perspektívákat keresel, igazán megbolondíthatod a nyári fotóalbumodat. Merj kísérletezni! A szuper hangulatot remekül visszaadja egy ilyenformán elkészített medencés kép!

 

5. Ne mutass mindent! Ha úgy érzed, hogy a beach body erre a nyárra még nem teljesen jött össze, akkor dobj be a strand cuccaid közé valami menő lenge ruhát, amit magadra kaphatsz. Játssz a beállítással és senkinek nem fog feltűnni egy kis hiba.

 

6. Figyelj a fényekre! Egy jól elkapott pillanatot igazán tökéletessé az adott fényállás tud tenni! Kerüld a déli órákat, hiszen akkor nagyon magasan jár a nap, erősen tűz. Mély árnyékok lesznek az arcodon. A késő délutáni, kora esti fények igazán puhák és simogatóak. Ráadásul addigra egy kis színed is lesz!

 

7. Hasra! A hasalós képek mindenkinek jól állnak, pláne, ha felhúzod és keresztezed a lábaidat. Ezt a pozíciót se szemből, hanem kissé oldalról fotózd és szuper lesz az összhatás!

 

8. Csak lazán! Az egyik lábad egy picit helyezd előrébb és egy leheletnyit hajlítsd be a térded. Így tartásod nem lesz merev, hanem lazaságot és magabiztosságot sugárzol!

 

9. Mutasd meg, hol jársz! Keress valami klassz helyet ott ahol nyaralsz, és komponáld bele magad a természetes vagy az épített környezetbe! Így biztosan maradandó emlékkel térhetsz haza a nyaralásról!

 

+1 tipp: A jól bevált klasszikus. Ilyen képet mindenki látott már az interneten. És neked van már a saját gyűjteményedben? Ha most csóválod a fejed, akkor idén ne hagyd ki ezt klasszikusnak számító akciódús képet!

Bika, oroszlán esetleg skorpió? Nézd meg itt hogyan strandolnak a csillagjegyek! Magadra ismertél?

 

fotók: freepik
Nyitókép: shutterstock

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva