Bólyi Alexandra | 2018.08.22. 18:40
Janicsák Veca: a családi nyaralóban töltődünk fel
Elfoglalt manapság az énekesnő, hiszen sok újdonsággal készül, klipet forgat, új albumot ad ki, neveli kislányát, és tanul is. Azért a Balatonra is leruccannak néha pihenni.

– Koncertezni vagy pihenni jársz a Balatonhoz?
Nyaranta rendszeresen járunk a tóhoz, fellépni és kikapcsolódni egyaránt. A családi nyaralóba mindig szívesen ugrunk le egy kis feltöltődésre. Főként Balatonszepeszd és Köveskál környékére utazunk, ahol az egyik kedvenc éttermembe, a Kővirágba is gyakran betérünk.

– Hogy állsz a vízisportokkal?
– Az evezés és az úszás közel állnak hozzám, de komolyabb vízi sportokkal nem próbálkoztam még.

– Nyaralás alatt inkább pihensz, vagy szeretsz az adott helyen körülnézni?
– Hosszabb nyaralásokon, illetve, ha kevésbé nagy a hőség, akkor szívesen fedezem fel a helyi nevezetességeket, látványosságokat, de ha végre eljutunk nyaralni, akkor főként a pihenésé a főszerep.

– Hosszabb nyaralásokra külföldre utaztok vagy hazai úticélt választotok?
A szakmámból adódóan a nyár nekem többnyire a munkáról szól, de amikor tehetjük, igyekszünk új hazai és külföldi helyszínekre is ellátogatni. Bali nekem az örök szerelem.

– A kislányod nevelése mellett tanulsz is, üzleti és diplomáciai ismeretekből fogsz diplomázni. Miért tartottad fontosnak, hogy visszaülj az iskolapadba?
A tanulás tágítja a tudást és a látásmódot, ami szerintem a hosszú és kiegyensúlyozott élet titka, és egyben a kislányomnak is példát mutathatok majd vele, valamint szeretnék minél stabilabb hátteret biztosítani neki, lelkileg, szellemileg és anyagilag egyaránt. Megfelelő szervezéssel szerintem nem kivitelezhetetlen az anyaságot, a munkát és a tanulást összehozni, persze ehhez a segítőkész családom támogatása is elengedhetetlen, de a szabadidőmet igyekszem mindig a kislányommal, Emmával tölteni.

A csapat DJ-jével, DJ Haga Makival (Fotó: Janicsák Veca Official)

– Különleges látványú klip készült a Hazudjunk igazat című, legújabb dalodhoz.
Ez a dal a készülő új album egyik előfutára, s bár az alapjai már néhány éve megszülettek, mostanra készült el a végleges verzió. Témáját a szakítást átható érzelmek, egy kapcsolaton belüli közeledés és távolodás adja. A harcművészethez való személyes kötődésem révén szerettem volna, ha az érzelmek a Zen Bu Kan Kempo formagyakorlatain keresztül is megjelennek a klipben, az őszinte és letisztult szerelem szimbólumaként pedig gyerekszereplőket is bevontunk a munkálatokba. Fontos volt számomra, hogy egy letisztult végeredmény szülessen, a sötét háttér és a felvillanó színek dominanciájával, valamint egy kissé elvont hangulatisággal.

– A klipben kempo-gyakorlatokat is látni, te is pár éve ezt a harcművészeti edzést választottad. Nem kemény sport ez egy nőnek?
Számomra a mozgás az önfegyelemmel, a képességeink fejlesztésével, és persze a boldogság, az egyensúly egy fajtájának megismeréséről szól. A Zen Bu Kan Kempo a testet és a lelket is megedzi. A másfél-kétórás edzések a különböző formagyakorlatoktól az alapvető fizikai terhelhetőség kihúzásáig és védelmi technikák elsajátításáig mindenre kiterjednek.

– Mire készülsz az elkövetkezendő időszakban?
Hamarosan debütál a Hazudjunk igazat című dalom klipje, valamint újabb projektekben is láthatnak majd a rajongók. Emellett folyamatosan járunk fellépni a saját live act formációmmal, ahol egy dj, egy hegedűs és két vokalista közreműködésével egy megújult és színesebb zenei élménnyel igyekszünk kedveskedni a közönségnek.

Szöveg: Bólyi Alexandra
Címlapfotó: Ladányi Jancsó Ábel

 

Hazudjunk igazat klipforgatásról Juhász Péter képei:

 

Még több sztárinterjút olvasnál? Kattints a többi interjúért!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva