2018.11.02. 14:00
Kultúra, zene, humor - őrületes balatoni programok
Hétvégén sem fog unatkozni, aki ellátogat a Balaton-partra. A novemberi napos őszben a kinti programok mellett vérpezsdítő esti programokat is kínálnak a szervezők.

Márton-napi családi fesztivál

A Tavirózsa utcában megrendezésre kerülő rendezvényen a ludas finomságok mellett kézműves foglalkozások, állatsimogató, libafuttatás, süteményvásár is várja a Hévízre érkező családokat! Nézzétek meg a programokat!

Dj a szőlőben, Halloween

A Borteraszon idén is kigyúlnak a töklámpások, előbújnak rejtekükből a fekete macskák, hogy kezdetét vegye egy tábor tüzes, zenés, táncos mulatság! A teraszon avar ropog majd a lábunk alatt, pokrócokba burkolózunk, és a hűsítő fröccs helyét átveszi a testes vörös bor.

Mogács Dániel a Márton napi fesztiválon

A humorista a Tavirózsa utcai rendezvénysátorba várják Önöket szeretettel egy nevetős órára! Gyerekként talán ő volt az egyetlen, aki szerette volna E.T.-t valóban a Földön kívül tudni. A művészet nem csak szívügye, de genetikailag kódolt öröksége is.

Rigoletto

Verdi műve nem véletlenül népszerű: az elfogadás és káröröm, a szerelem és önfeláldozás tragédiáját shakespeare-i mélységgel és magával ragadó zeneiséggel mutatja fel. A klasszikus művet a Szimfonikus és Opera Zenekar előadásában láthatja a közönség.

Krúdy reggeli

A hagyományosan megrendezésre kerülő, irodalommal és zenével egybekötött reggeli egészen délutánig is eltarthat az előadások miatt, de a kötetlen beszélgetések, meghívott színészek és könyvbemutatók miatt az is előfordult már, hogy a vendégsereg ebédidőbe csúszóan is maradt.

Halloween a Picuriban

„A hosszú italokat lombikokba, a röviditalokat pedig fecskendőkbe, ampullákba és kémcsövekbe töltjük majd. Már most kérünk mindenkit, hogy vigyázzatok a dekorra, ne dobáljátok szét, mert ha ilyeneket találnak a szomszéd nyugdíjasok a környéken, azt nem tesszük zsebre. Az eseményre ismét be lesz fűtve az előtető alatt, fázni biztosan nem fogunk” – ígérik a szervezők.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva