viharjelzés: nincs
-1°
Déli
3 km/h
2018.07.23. 11:56 Lerobbant autó nehezíti a közlekedést
Megosztom
Az M7-esen ma reggel egy kutyát mentettek, így lassult a forgalom, most egy jármű és az útmenti munkálatok nehezítik a közlekedést.
  • Egy autóbusz műszaki mentése miatt 2018. július 23-án 14 órától lassabb haladásra kell számítani a Balaton felé vezető oldalon, Szabadbattyánnál. A rendelkezésre álló adatok alapján egy közúti balesetben megrongálódott autóbusz műszaki mentésére kerül sor az M7-es autópálya 70-es kilométerszelvényében, Szabadbattyán térségében. A munkavégzés ideje alatt az autópálya érintett szakaszán a leállósávon, valamint a Gorsium pihenőhely parkolóján keresztül, rendőri biztosítás mellett halad majd a forgalom, ezért a Balaton irányába közlekedőknek lassabb haladásra kell számítani.
  • A Szabadbattyán közelében a 69-es km-nél egy kisebb baleset akadályozza a közlekedést a belső sávban. Torlódásra és 10-15 perces menetidő növekedésre számítsanak!
  • Az ellenkező -Budapest felé vezető oldalon – Polgárdi és Szabadbattyán között a 73-as km-nél a belső szalagkorlátot javítják. Emiatt itt csak a külső sávon lehet közlekedni, torlódik a forgalom, a főváros irányába 15-20 perccel növekedhet a menetidő.

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva