likeBalaton.hu | 2021.09.12. 09:00
Ma feltétlenül figyeld az információkat az utakról
A Balaton körül is terelésekre, korlátozásokra kell számítani az utakon.

Primavera Balatonman Kenese

A Primavera Balatonman Kenese verseny, mely idén a verseny történetében először Hosszútávú Magyar Bajnokság is közel 800 versenyzővel indul.

Ma reggel 7 órától, este 7 óráig a forgalomkorlátozások miatt különösen nehéz lesz közlekedni Balatonkenesén illetve a környékbeli utakon.

A 710 sz. főút lezárásával a közúti forgalom a 71 sz. főútra terelődik, ahol időszakos torlódás várható.

Ha valaki mégis Balatonkenesén vagy a térségében szeretne ma gépjárművel közlekedni, úgy kérjük, hogy a forgalomirányító személyzet és a rendőrség utasításit betartva közlekedjenek.

Aki Budapest vagy Székesfehérvár felől menne a Balaton északi felére, annak praktikus 8-as főúton Veszprém felől megközelíteni az északi parti városokat.

A versenyről, a lezárásokról és terelésekről, bővebben a rendezvény honlapján tájékozódhat

 

Kerékpárutak

A Balaton körüli kerékpárutakon ezen a hétvégén megnövekedett kerékpáros forgalomra és helyenként rendőri irányításra számíthatnak a közlekedők, hiszen huszonkettedik alkalommal startoltak a kerékpáros túra résztvevői Zamárdiból és a leutolsó befutók, ma éjfélig, oda is érkeznek vissza.

A főutakat keresztező csomópontoknál rendőrök irányítják a forgalmat.

Badacsonyi szüret

Badacsonyi szüreti felvonulás ideje alatt a 71-es főút 77-es és 79-es km-e között a főúttal párhuzamos önkormányzati utakon kell közlekedni 09:45-től 12:30-ig.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva