2018.07.14. 18:08
Ott vagyunk a Cirkuszok Éjszakáján
Megkezdődött a Cirkuszok Éjszakája. Az országos sorozatban több helyen is zajlanak események. Elindultunk, hogy megmutassunk néhány balatoni előadást, és bepillantsunk a manézs mögé.

A Hungária Nagycirkusz nyolcgenerációs társulat, akik korábban Balatonalmádiban tartottak nyaranta előadásokat, most azonban Alsóörsre tették át székhelyüket. Mostantól minden este különleges programokkal várják a közönséget. A Cirkuszok Éjszakáján a fellépések után a műsorban szereplő állatokat külön is megnézhetjük.

Hihetetlen, de 100 idomított állattal érkezett Balatonlellére idén az – Ifj. Richter József igazgató által vezetett – Magyar Nemzeti Cirkusz. Hatalmas siker volt az is, amikor délelőtt az emberek orra előtt megfürdették a parton az öt csodálatos afrikai elefántot, de vajon milyen meglepetést tartogatnak még a publikumnak?

A Magyar Nemzeti Cirkuszban beengedték a nézőket a porondra, ahol kipróbálhatták a cirkuszi eszközöket.

A gyerekeknek természetesen nagyon tetszik a a Cirkuszok Éjszakája.

A vállalkozó kedvű lurkók még a lovak hátára is felülhettek, sőt fel is állhattak.

A Richter Flórián Cirkusz műsora Zamárdiban a Full Adrenalin címet kapta. Nem véletlenül. A Face Team, vagyis a világ legjobb kosárlabda-zsonglőrei zsákolás közben csak úgy repkednek a levegőben, Földváry Balázs BMX akrobata, pedig meghazudtolja a fizika törvényeit. Ugyanakkor ezen az estén láthatják a nézők az első Cirkuszi ki mit tud? új csillagait, köztük Bőczy Tímeát, hazánk első Down-szindrómás artistáját. Zamárdiban is megnézhetjük közelről a fellépőket.

 

Az előadásokról tudósítanak: Sági Ági, Fenyő Zsuzsa, Krausz Andrea

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva