Bólyi Alexandra | 2018.08.23. 15:00
Rap szövegek mögött érzelmes szívek
A rap kemény műfaj, általában mindenkinek a tetkók, a csúnya beszéd és az arany fukszok jutnak eszükbe. De van a műfajnak lágyabb és dallamosabb változata is, remek előadókkal: Majkával, Horváth Tomival...

Horváth Tomi nem csak rappel, hanem remek hangú énekes is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy tavaly ő nyerte meg a Sztárban sztár műsort, ami azért lássuk be, nem könnyű feladat. Egy hónapja jött ki az Orchidea című új videoklipje, amit már 2,2 millióan láttak. A Maldív szigeteken vette feleségül kedvesét, ám idén Törökországba, a Titanic Beach Lara Hotelben pihenték ki magukat. Szerelem mindenekfelett!

View this post on Instagram

?❤️?#holnapirányhaza #titaniclarabeach

A post shared by HORVÁTH TAMÁS (@horvathtomi) on

View this post on Instagram

?? hello beach! #titaniclarabeach

A post shared by HORVÁTH TAMÁS (@horvathtomi) on

Deniz nyár elején jelentette meg legújabb klipjét Hol volt, hol nem volt címmel, de nemrég jött vissza a tengerentúlról, Los Angeles-ben is járt. Ma a Strand Fesztiválon Siófokon, holnap pedig Fonyódon fog fellépni, de már lent van a Balatonon, úgyhogy kereshetitek a parton!

View this post on Instagram

Balatoni móló, hasig érő póló

A post shared by 10.27. AKVÁRIUM KLUB (@denizemszi) on

Four Tomi tegnap még a Petőfi Zenei Díjátadón lépett fel Siófokon a Wellhello-val, ahol 100 lány üldözte őket, és mint az instagramján látszik, valószínűleg egész a partig. A fiúk végigkoncertezték az egész nyarat, és itt a LikeBalatonon ezekről az élményekről szeptemberben nyilatkozni is fognak.

Children of Distance népszerű rap-trió, akik már hosszú évek óta színfoltjai a zenei palettának. A körmendi fellépés előtt előbb még elugrottak a Balaton-partra.

View this post on Instagram

Körmend felé félúton?

A post shared by Children of Distance (@childrenofdistance) on

Majkára mostanság ugyancsak rá jár a rúd (és nem a kormányrúd). A győri bulit nem tudták megtartani, mert elment az áram, és ma reggel szomorúan írta ki a közösségi oldalára, hogy szakított barátjával, zenésztársával Curtis-szel, aki kábítószerproblémákkal küzd. De szerencsére, gyönyörű családjáról, Hajniról és két fiáról, sokat posztol képeket, ott legalább minden rendben van. Mi más is számítana? Ja! Főképp, ha valaki tavat vásárol, és hajót bérel hozzá! 😀

View this post on Instagram

A tavat megvettem, a hajót béreljük!!

A post shared by Peter Majoros (@majesz187) on

Geszti Péter nyáron sok időt töltött a Balatonon családjával, de koncertet is adott például a Paloznaki Jazzpikniken. Ő volt Magyarországon talán az első előadója, aki elterjesztette és megkedveltette a rapműfajt a magyar közönséggel, hiszen a Rapülőkkel hatalmas sikereket értek el. Best of Geszti néven ezeket a dalokat is játsszák a koncerteken a többi, nevéhez fűződő ismert slágerrel együtt.

L.L. Junior Arnold Schwarzeneggerrel futott össze és készített egy gyors szelfit. Az énekes-rapper egyébként járja az országot táncosaival, és fellép fesztiválokon. Magánéletéről nem sokat tudni, a legutóbbi hírek szerint tavasszal szakított Kingával és visszatért gyermekei anyjához Csillához. Őszintén? Ki tudja ezt már követni?

A férfi olvasóink se maradjanak ki a látványból, íme a raphölgyek legnagyobbikáról, Nicki Minaj-ról egy szuper szexi fotó.

Olvasd el többi sztárinterjúnkat is!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva