likeBalaton.hu | 2021.07.20. 16:00
Retróbajusz, virágos törölköző és balatoni lángos a Carson Coma új klipjében
A Carson Coma zenekar új klipje a régi balatoni nyarakat idézi. Garantált nosztalgiafaktort tartalmaz.

Fazakas Lőrinc, a rendező és a zenekar egy VHS-kamera segítségével villantotta fel azokat az emlékeket, amelyek a nyolcvanas és kilencvenes évek balatoni nyarait idézik.

– Ilyen kamerát nagyon nehéz volt szerezni, de üres VHS-kazettát is. Végül kaptunk valakitől egy használtat. Az első vágásnál vettük észre, hogy az évekkel ezelőtt felvett tartalmakból is felvillan egy-egy kép. Így lett a teljes koncepció része végül Eszter-Balázs esküvője vagy Tibi előadása. A klip zenekar tagjainak kamaszkori élményeit dolgozza fel. Azokat a nyaralásokat, amelyeken szerelmek szövődtek vagy épp nem szövődtek, de mindenképpen emlékezetesek maradtak – mondta Héra Barnabás a zenekar dobosa.

– A forgatás nyaralás is volt egyben. Az egyik zenekari tag nyaralójában voltunk. Zenélgettünk és mindent rögzítettünk. Látva a kész videóklipet, olyan érzésem van, mintha az egész nyarat lenn töltöttünk volna a Balcsin – mesélte a forgatás kapcsán Fekete Giorgio énekes.

Az új dalt a Művészetek Völgyében is előadja majd a zenekar július 25-én. Július 29-én pedig Balatonvilágoson, a BalatonParton lépnek fel, ahol velük együtt élhetjük át a klip hangulatát.

 

További sztárinterjúkat olvasnál? Itt keregélj.

Mit csinál a többi sztár a Balatonnál? Nézd meg itt.

 

 

 

Nyitókép: Carson Coma hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva