Bólyi Alexandra | 2018.10.29. 15:00
Singh Viki szíven lőtte szerelmét
Szerencsére nem történt baj, hiszen aki hétről hétre drukkolt az énekesnőnek és párjának, Tominak a Legbátrabb páros című műsorban, az láthatta, hogy a veszélyes próbatételek mellett a szereplők biztonságára is vigyázott a stáb.

Singh Vikit kellemes emlékek fűzik a Balatonhoz.
– Kislánykoromban sok időt töltöttem a balatonlellei nyaralónkban. A legemlékezetesebb, ami máig megmaradt, a jó öreg Márton cukrászda a Rákóczi úton, ami ugyanúgy néz ki, mint gyerekkoromban. Mindig betérünk oda, ha arra járunk, és visszatérnek az emlékek, ahogy körülnézek. Számtalanszor cserélődtek már a cukrászok, sok minden változott, de a hely semmit, ugyanazok a székek, az asztalok, a csempe… Sajnos az anyukám már eladta a nyaralónkat. De nincs is sok időnk most, mert a párommal nagyon elfoglaltak vagyunk, és nehezen tudunk időt szakítani az utazásra. Hétköznap Tomi dolgozik, én tanítok, hétvégén fellépéseim vannak, neki mérkőzései. Az elmúlt három évben januárban-februárban is elfoglalt voltam, mert indultam az Euroviziós dalfesztivál válogatóján. Tavaly is terveztem, hogy ellátogatok édesapámmal Indiába, de az utolsó pillanatban kaptam a felkérést A Dal című műsorba, így ezt is le kellett mondanom. Most megbeszéltük Tomival, hogy év elején mindenképpen elutazunk valahová, eddig Párizst néztük ki úti célnak.

Tátongó szakadék, meredek sziklafal, lángoló autó, tengerbe merülő vasketrec… Máltán csodálatos környezetben forgatták a Legbátrabb párost, ahol sok izgalmas és egyáltalán nem veszélytelen feladatokkal kellett megbírkózniuk a versenyzőknek. A sztároknak az utolsó adásban egy logikai, és egy ügyességi játékban kellett összemérni erejüket. Végül Palácsik Lilláék győzedelmeskedtek, Singh Vikiék pedig távoztak a műsorból. Viki nagyon kedveli a vízparti pihenéseket.
– A nagy melegben vágyom vízhez, mert nem bírom a hőséget, megfájdul a fejem. De egy vízparti pihenéshez nem szükséges feltétlenül a tengerpart, szuperül érzem magam a Balaton-parton is.

View this post on Instagram

#malta

A post shared by S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) on

Legkedveltebb hobbija a fotózás, amelyet profi szintre szeretne emelni.

– Már egy ideje gondolkodom azon, hogy elkezdek foglalkozni a fotózással, ez is nagyon érdekel, csak eddig nem tudtam, hogy kezdjem el. Épp olvasom Gretchen Rubin Boldogságterv című könyvét, amelyben van egy mondat: „Amikor a tanítvány készen áll, a mester megjelenik”, és valahogy nálam is ez történt. Egy régi ismerősöm, Pintácsi Viki énekesnő megkeresett, hogy tanítsam meg a kevert énektechnikára, és közben kiderült, hogy ő fotóművész is, és segít nekem a kezdeteknél. Az egész életem a zenéről szólt eddig, de most elhatároztam, hogy veszek egy jó fényképezőgépet és elmegyek tanfolyamra fotózást tanulni. Ez a tervem most boldoggá tesz, nagyon érdekel. Nekem az igazi kikapcsolódás és régi nagy szerelmem a régi épületek felfedezése. Csatlakoztam a Belvárosi Időutazók nevű csoporthoz, akik régi kúriákat, kastélyokat járnak körbe, és elmesélik a történetüket, kik éltek ott, bemutatják a helyet, ha van fényképeket mutatnak. Engem megszállott módon vonzanak azok a helyek, ahol régi, romos épületek vannak, amelyeket benőtt már a növényzet, titkokat rejtenek, spirituálisan és szakrálisan is megérintenek. Átérzem ennek a kalandozásnak a hangulatát, látom a szépségüket. Ha például eljutunk Párizsba, ott is többek között az épületek érdekelnek. Ez több mint hobbi, hiszen már régóta foglalkoztat, és szeretném ezeket művészi módon meg is örökíteni.

Szöveg: Bólyi Alexandra
Fotók: Singh Viki/instagram, facebook

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva