Bólyi Alexandra | 2018.07.09. 11:31
Utazóhoroszkóp
A csillagok állása nem csak a sorsunkat irányítja, de jellemünket és természetünket is alakítják. Most megtudhatod, hogy a csillagjegyeknek milyen utazási szokásai vannak.

KOS: A Kos tüzes jegy, ezért a napos, meleg országokba utazik szívesen. Energikus alkat, imádja a kalandokat, az extrém sportokat, bár nem árt az óvatosság. Elég sok minden történt vele az év elején, ezért ráfér egy kis pihenés, szüksége van arra, hogy elvonuljon. Ez a jegy nem szereti a szervezett társasutakat, ahhoz túlságosan önfejű és szabadságvágyó. Ideje elengednie a problémákat és pihenni, mert a sok idegeskedés könnyen a szívére mehet.

BIKA: Szálloda, helyi specialitások, festői környezet, tengerpart – a bikáknak ezek a legfontosabbak a nyári kikapcsolódáshoz. Kényelemszeretők, bár szenvedélyesek és kedvelik a társaságot, néha magányra vágynak. Az egzotikus országok, különleges helyek vonzóak számukra, ahol jól érzik magukat, oda akár többször is visszatérnek. Nyaralás közben is érdemes odafigyelni a diétára és az egészséges ételek fogyasztására.

IKREK: Az ikreknek kell a nyüzsgés, a programok, a szervezett út nem neki való. A vakáció alatt igyekszik minél több helyre eljutni, a városlátogatás, a tengeri hajóutak mind-mind nagyszerű élményeket tartogatnak számára. Kommunikációs készségének köszönhetően sok új barátot és ismerőst is szerez. A pihenéshez neki nem fontos a kényelem, csak a változatosság. Túlhajszolta magát az elmúlt hónapokban, igyekezzen feltölteni energiáit, nehogy megbetegedjen.

RÁK: A jegy szülötteinek idén nem sok idejük volt még a pihenésre, sok megoldandó feladat jellemezte a mindennapokat. Kellemes kikapcsolódásra vízparton, nyaralás kettesben, séták, hajókázás, ez az, ami most visszaadja az energiáját. Családcentrikus, romantikus alkat, ezért fontos az otthonos, nyugodt környezet. Ha mozgásszervi problémái jelentkeznek, akkor érdemes nyaralás előtt ezt kivizsgáltatni.

OROSZLÁN: Szereti, ha folyamatosan pezseg az élet körülötte, és ezt várja a nyári kiruccanásokon is. Kedveli az embereket, a pezsgő éjszakai életet, a forróságot és a tengerpartot. Oda van a luxusért, a csillogásért, és ezt szívesen osztja meg másokkal is. Ami útjukat állja ebben az évben, az pont a június közepe és július közepe közötti időszak, amikor problémái lehetnek a gyomrával és az emésztőrendszerével.

SZŰZ: Megfontoltak és szeretik az előre jól megtervezett nyaralásokat. Ideális számukra a hosszú tengeri hajóút vagy a városnézés. Az ő elvárásuk, hogy az utazásnak hasznos és értelmes célja is legyen. Nem szereti szórni a pénzt, olcsó utakat választ, de mindenféleképpen a családja, barátai körében érzi jól magát. Jó kondícióban vannak, egyedül a bőrük védelmére és ápolására kell fokozottabban ügyelniük.

MÉRLEG: Romantikus és művészlelkek, akiknek egy jó wellness már igazi kikapcsolódást jelent. Társaságkedvelő, ezért fontos, hogy emberek vegyék körül és vidám, szórakoztató útitársak. Szeret csevegni, flörtölni, vagy csak sétálni a tengerparton, a hosszú gyalogtúrák nem neki valók. Érdemes utazás előtt egy élelmiszertolerancia tesztet végeztetni, mert könnyen allergiás vagy gyulladásos panaszai lehetnek.

SKORPIÓ: A szenvedélyes skorpió állandóan új helyeket keres, érdeklik más kultúrák, egzotikus országok, különleges gasztronómiai felfedezések. Izgalmasnak tartja a rejtélyes helyeket, vágyik a felfedezésre, a kalandra. Nyaralás alatt is igyekszik mindent befejezni, mindennek utána járni. Idén sajnos a betegségek nem kerülték el, több problémája is lehet a vese, a csigolyák tájékán, de a cukorbetegség is szóba jöhetett.

NYILAS: Imád utazni, főképp ha a határ a csillagos ég, kedveli a nagy tereket, a távoli horizontot, a levegőt, igyekszik meghódítani a legmagasabb csúcsokat is. Minden földrészen otthon van, megragad minden alkalmat, hogy tágítsa ismereteit. Úti célja, a vadregényes, kietlen tájak, és ezért képes kilométereket megtenni. Egészségükkel sincs probléma, hiszen a mozgás, a jó levegő megóvja őket a betegségektől.

BAK: Történelmi helyeken, elfeledett kultúrák nyomában erednek, persze előre, pontosan megszervezve, megtervezve. Fontos számára, hogy mielőtt útnak indul, mindent rendben elrendezzen a munkahelyén és az otthonában is, csak akkor tud igazán kikapcsolódni. Nem szereti a hosszas körutazást, inkább egy csendes szálláshelyen kuckózza be magát. Az idegrendszer karbantartására és a mozgásszervi betegségek elkerülésére érdemes figyelni.

VÍZÖNTŐ: Imádnak új arcokkal, emberekkel találkozni. A forgatag, a nyüzsgő turistaparadicsomok neki felüdülés, mert számára nem a helyszín a fontos, hanem a lakói érdeklik. Minden évben máshova utazik, nem tartja fontosnak a luxuskörülményeket, bár kifogása sincs ellene. Jó útitárs, bár néha kiszámíthatatlan és túlságosan önálló. A rendszertelen étkezés könnyen bajt okozhat a gyomorban, erre oda kell figyelni!

HALAK: A halak számára a vakáció nem csak kikapcsolódás, de feltöltődés is. Vizes jegy, ezért legjobban a víz-energiája tudja rendbe tenni energiarendszerét. Elvonulni a világ zajától, elmenekülni a hétköznapok elől, ez jelenti neki a nyaralást. Fogékony a művészetekre, múzeumokat, galériákat látogat, de jól érzi magát, ha állhat a tengerparton és csak nézi a vizet. Figyeljen arra, hogy ne igyon hirtelen hideget, és tartózkodjon a légkondicionálóktól, mert könnyem megfázhat.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva