2018.11.10. 07:00
Zenei csemegék és látványos előadások hétvégén
A Quimby ismét színházba hívja a rajongóit, a klasszikus Csinibabát most színpadon láthatja újra a közönség, az ExperiDance eltáncolja Hamupipőke történetét, és aki kedveli a nagy magyar költőket, azokat biztos elvarázsolják Szirtes Edina Mókus által megzenésített versek.

Mókus & Jammal – Csillagom

Szirtes Edina Mókus a legújabb formációjában a gondolatok erejével kíván katarzist hozni a hallgatóság számára. looperes koncertjeire a dobos és a beatboxos Jamal kíséri el, hogy modern formában szóljanak hozzánk a magyar költészet géniuszai, Radnóti Miklós, József Attila, Nagy László.

Quimby Teátrum – Balatonboglár

A Quimby Teátrumban előkerülnek a finomabb dalok, amelyek a zajos közeg helyett a megszentelt figyelemre vágynak és a színház intim közegében bontakozhatnak ki igazán, de itt akár a koncerteken gyakran elkiabált számok is színházi gúnyát ölthetnek. Hiszen éppen erre jó a színház: a szereplők gondtalan belefeledkezhetnek a játékba, míg a közönség nyugodtan elmélyedhet az elé tárt világban.

ExperiDance: Cinderella

Az ismert Hamupipőke történet ezúttal ősi tartalmi formájában, de az ExperiDance saját felfogásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel, rendkívüli látványelemekkel.

 

Csinibaba

Bár a kubai rakétaválság miatt a világ épp a III. világháború határán táncol, de kis hazánkban süt a nap, barna bőrű hableányok tartanak fürdőruha bemutatót az új tömbstrandon, és ha a népet békén hagyná a felső vezetés, imádnának élni.
Hogy hőseinknek beteljesül-e az álmuk, és megnyerik-e a Ki mit tud?-ot, az már csak rajtuk múlik. Vagy mégsem..? Mindegy, ők imádtak élni. Akkor is, és ma is.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva