DANNY BAIN ÉS ÁGOSTON BÉLA MESEKONCERTJE
Helyszín Balatonfenyves, Kölcsey Ferenc utca 14
Időpont
A mesekoncertben Danny Bain amerikai származású zenész és előadó, és Ágoston Béla multiinstrumentalista és zeneszerző kedves és vicces meséket adnak elő, különlegesebbnél különleges hangszerekkel.

A 2010-ben Magyarországra érkezett ütőshangszeres mesélő, Danny Bain, jellegzetes mesemondó stílusát már sokan ismerik, gyerekelőadásaival számos díjjal és elismeréssel jutalmazta a magyar színházi világ. Ágoston Béla multiinstrumelista lényegében minden hangszeren játszik, zeneszerzőként lemezeken, filmekben és gyerekszínházi előadásokban is letette már a névjegyét.

A duó a 2019-es Művészetek Völgyében debütált közös koncertjével, melyben megmutatja hogyan kell játékos módon, létező és eddig még nem létezett hangszereken bolondosabbnál bolondosabb történetekkel szórakoztatni gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Az előadásban megszólaló hangszerek:
klasszikus fúvóshangszerek: szopránszaxofon, basszusklarinét; különböző népek hangszerei: balafon, steel drum, didzseridu, havasi kürt, fujara, amerikai házi készítésű gitárok (diddley bow, szivaros doboz gitár), magyar népi hangszerek (kecskeduda, brácsa, hegedű, ütőgardon);
nem-hangszer hangszerek: kutya játékok, sípok.

 

Jegyár egységesen: 1500 Ft

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva