Tom White & the Mad Circus
Helyszín Ábrahámhegy, Strand utca
Időpont
Telefonszám
Az őrült cirkusz bohócai rázzák a rockabillyt Ábrahámhegyen!

Az Ábrahámhegyi strandon lép fel a Tom White & the Mad Circus rockabilly zenekar.

A négytagú formáció valóban cirkuszt varázsol a színpadra. Ráadásul igen őrűlt módon. Nem a szokásos levest kapja a kedves publikum annyi bizonyos. Tom White neve már régóta garancia ami a fergeteges bulikat illeti.

Ebben a műfajban ritkaság, hogy két frontember áll egymás mellett a színpadon, kicsit olyan érzést keltve ezzel mintha egyszerre két koncertbe csöppentünk volna.
Porondmester szerepében Tom White izgalmas harmonika játékával, a tőle már egy évtizede megszokott lehengerlő előadásmódjával énekel és persze hódít-bódít.
A banda gitárosa énekese Kárörvendő Ernő….micsoda művésznév?? Ha csak egy szót írhatnék róla: Hiteles! A rockabilly őrűltje!!
Nagybőgős poszton Kéri Kolos! A nagybőgő mellett, gitár oktatatással foglalkozik, valamint remekül játszik billentyűs hangszereken, dobon, de a rézfúvósok sem állnak tőle távol. Egyébként mellékesen a Hősök zenekar zeneszerzője, basszus gitárosa.
Nagybőgő nélkül biztosan nem lehet rockabilly-t játszani. Folyamatos akrobata mutatványok a bőgő felett,alatt,rajta az asztalon a pulton ….bárhol. Előfordul,hogy fel is gyújtja!
A dobokat Buzsik Tomi kezeli. Jól! Nagyon jól! Jelenleg az államvizsgájára készül a Kodolányi János Zeneművészeti Főiskolán.Székesfehérváron. Ömlik a zene belőle. Már születése előtt meg volt írva a sorsa. Zenészcsalád sarja.

Az együttes videója híven tükrözi a koncertek forró hangulatát.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva