2020.02.04. 10:00
Zorall Tábor Fesztivál 2020-ban is!
Idén már 13. alkalommal kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia, amelynek mottója: "Sör, Sport, Szerelem és Rock’n’Roll a Balaton parton..." A rendezvénynek az alsóörsi Pelso Camping ad otthont.

Magyarország legnagyobb rockházibulija augusztusban lesz a Balaton parton!

Az elmúlt évek során a zenekari táborból szép lassan országos szinten meghatározó rock fesztivál lett. 2019-ben a hetijegyek elfogytak, ráadásul a péntek és szombati napokon is sikerült behúzni a teltházat.

A Balaton parti rockfesztivál idén is komoly nevekkel kecsegtet. Tulajdonképpen a hazai rock és metál zene apraja nagyja felvonultatja magát Alsóörsön. A rengeteg különleges zenei program mellett a Tankcsapda a 11 hazai fellépéséből egyet a Sörolimpián ad. A Révész – Závodi Piramis Évek produkciót pedig csak nagyon ritkán lehet hallani, de ők is elfogadták a felkérést.
A teljesség igénye nélkül emellett fellép az EDDA Művek, a MOBIMÁNIA, a Lord, az AWS, a Leander Kills, a Depresszió, a Beatrice, a Kalapács, a Pokolgép, a Sing Sing, az Alvin és a Mókusok, a Fish! és még tényleg sokan mások.

A több mint 40 zenekar 4 napon keresztül 3 színpadon lesz hallható.

A Sörolimpián napközben sem unatkoznak majd a szórakozni vágyók, hiszen rengeteg nem kifejezetten zenei program közül választhatnak. Ilyenek a csapatjátékok és egyéb sport versenyek. Már hagyomány jelleggel ülnek nyeregbe minden reggel a bringások, hogy közösen letekerjék az előző este átmulatott éjszakát. De a focirajongók se unatkoznak, hiszen a kispályás mérkőzésen nem kevesebb, mint 20-30 csapat küzd majd meg egymással.
A motorosok kedvéért pedig napközben több szervezett túra is indul a festői Balatoni táj körül.

A családbarát rendezvény színes programokat kínál kicsiknek és nagyoknak is. A kemping animátorai arcfestéssel, gyerekjátékokkal és ugrálóvárral kedveskednek. A helyszín közvetlenül az alsóörsi vízparton helyezkedik el, így a látogatók a koncertek mellett egész nap élvezhetik a Balaton vizét.
Vagyis fesztiválozni is és nyaralni is lehet ebben a 4 napban!

Nyitókép: Zorall Sörolimpia/BalooPhoto.com

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva