Szalai Mariann | 2019.06.06. 14:00
Szeretnél egy új, saját Harley-Davidsont?
Június 5-én, szerdán, azaz tegnap megkezdődött Alsóörsön a 20. Open Road Fesztivál a Pelso Camping területén. Az öt fergeteges napban lesz minden, ami ilyenkor dukál: koncertek, kaszkadőrshow, légiparádé… Ezek mellett pedig jó társaság, remek hangulat. Az öltönyét nyugodtan otthon hagyhatja mindenki, itt a bőrdzseki-nyaksál a menő.

Ha akartam volna, sem tudtam volna eltéveszteni a helyszínt, mert az odavezető utakon megemelkedett az egy négyzetméterre jutó motorosok száma. Amint képes voltam levenni a tekintetem a különleges bukósisakokról, rojtos, hímzett dzsekikről és az oldalkocsiban utazó kutyákról, elkezdtem nézegetni a rendszámokat. Cseh, osztrák, német, dán, francia, svájci… ennyiféle nációval már alapból jó lehet együtt bulizni.

Mire beértem, már izzították a nagyszínpad hangját, készülnek a csütörtöki Karthago / Tankcsapda koncertre. Korán van még, a későbbi zsúfolt tömegből most még csak az előörs ért oda. De már most hallom, ahogy egymásnak köszöngetnek a fejkendős marcona úriemberek, miközben lassan pöfögve végigtúráztatják csodaszép masinájukat a táboron.

Pazar programmal vár mindenkit a 20., jubiláló Open Road Fesztivál. Hogy csak pár nevet soroljak az előbb említett két magyar banda mellé: EDDA Művek, Ivan & The Parazol, AWS és Ganxsta Zolee és a Kartel (a részletes programot elolvashatod itt)

Sajnálatos módon a várva várt legenda, Glenn Hughes egészségügyi okokból kénytelen volt lemondani a fellépést, de hidd el, jó zenében nem lesz hiány… ahogy innivalóban sem.

Napközben is nehézségekbe ütközne unatkozni, három alkalommal is fellép majd a Gravity Academy, lesz kaszkadőrshow és műrepülő-bemutató is. Aki pedig inkább a máshol meg nem tapasztalható szabadságfílinget élné át a harleys fiúkkal, részt vehet a csütörtöki vagy a pénteki vezetett túrán.

A fesztivál szervezői idén is meghirdették azt a bizonyos nyereményjátékot, amely mindenki szívét megdobogtatja: egy vadonatúj Harley-Davidsont vihet haza a szerencsés nyertes, és nincs más tennivaló, mint letölteni egy appot a telefonodra, készíteni egy fotót (részletek: itt) , és izgatottan várni a szombat esti sorsolást.

Aki tehát szereti a jó zenét és a gyönyörű motorokat, semmiképpen se hagyja ki a 20. Open Road Fesztivált. Aktatáskát a szekrény mélyére, sálat nyakba kötni, és irány a Pelso Camping! Addig is itt egy kis kedvcsináló.

Szalai Mariann

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva