likeBalaton.hu | 2024.08.24. 08:00
A Tankcsapda is érkezik Alsóörsre: jövő héten indul a TÁBOR Fesztivál
A Tábor Fesztivál négynapos rock and roll házibulija augusztus 28-án szerdán nyitja a kapuit Alsóörsön.

A rock örök, a TÁBOR Fesztivál pedig már tizenhat éves

Idén is Alsóörsön vár minden rockert az ország legnagyobb, 4 napos házibulija, augusztus 28. és 31. között. A szervezők már lassan egy hete dolgoznak a helyszínen azért, hogy jövő szerdára minden a helyén legyen, és az ország összes szegletéből érkező rockerek ismét emlékezetes módon zárhassák le a nyarat.

Rockdiszkó aréna és Balaton-parti helyszín is lesz

Két színpad és egy rockdiszkó aréna, valamint egy Balaton-parti helyszín is vár. A látogatók a fesztivál területén belül is tudnak majd sátorozni, kempingezni, és válogathatnak több étterem, pékség és a Gasztroudvar kínálatából. A pólók és egyéb ajándéktárgyak, vagyis a merch egy egész sátrat kap, ahol zenekari és fesztiválpólók közül is válogathatunk majd, gyerektől az 4XL méretig.

A bejárat mellett jeggyel látogatható parkoló is található, motorral pedig a fesztivál területére is be lehet hajtani. Az előrejelzések szerint az időjárás parádés lesz, a koncertekről nem is beszélve.

Számos hazai rock és metal nagyágyú, így a Tankcsapda, a Lord, a Leander Kills, a Pokolgép, az Ossian, a Depresszió, a Road és az Alvin és a Mókusok mellett fellép a Stratovarius, a Korpiklaani és a Toy Dolls is.

A Stratovarius a legnagyobb slágereivel készül

A negyven éve indult finn együttes a legnagyobb power metal zenekarok egyike, mely Timo Kotipeltoval az élen sok éve a legjobb formáját hozza, és ez a 2022-es Survive lemezre is igaz. Alsóörsön az új dalok mellett természetesen a finnek legnagyobb himnuszai is felcsendülnek szombaton, mint az Eagleheart vagy a Hunting High and Low.

Stratovarius
Fotó: Tábor Fesztivál

A Toy Dolls őrületes punk-bulit ígér

Nem csak heavy metal legendák, de punk rock hősök is érkeznek: csütörtökön lép fel a Mike „Olga” Altar vezette The Toy Dolls, akik immár 45 éve pörgetik a pogót a színpadról. Nehéz újat mondani az angol csapatról, de ahhoz nem fér kétség, hogy minden fellépésük a mai napig egy igazi ugrálós energiabomba, ahol egymást követik a jól ismert nóták, és nincs üresjárat.

The Toy Dolls
Fotó: Tábor Fesztivál

A részletes koncertbontás elérhető itt, a beharangozó videót pedig itt lehet megnézni.

Tervezd meg az utazást!



:


Nyitókép: Lukács László a Tankcsapda zenekar koncertjén
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva