likeBalaton.hu | 2023.08.15. 16:00
A Tankcsapda üzenete a TÁBOR Fesztivál közönségének
Nézd meg, mit üzent Lukács Laci a Tábor fesztiválozóknak. Augusztus 23-27. között rendezik meg Alsóörsön a rock-metal bulit.

A Tankcsapda üzenete TÁBOR Fesztivál közönségének

Alig egy hét van már csak hátra a legnagyobb balatoni rockházibuli startjáig, minden bizonnyal ez az időszak a közönség, a szervezők, és a zenearok számára is az egyik legizgalmasabb. Hogy kicsit elviselhetőbbé tegyük a várakozást, megkérdeztük a TÁBOR Fesztivál két nagyágyúját is, hogy ők mennyire várják az alsóörsi bulit. Az Alestormból Bodor Máté, a Tankcsapdából Lukács Laci üzent a fesztiválozóknak.

 

 

– Nagyon jó hangulatú buli volt! De az igazsághoz az is hozzátartozik – hazudnánk, ha az ellenkezőjét állítanánk – hogy időnként egybefolynak a nyári turnék koncertjei. Viszont ezzel együtt is kifejezetten jó emlékeink vannak a TÁBOROS fellépésekről – kezdte Lukács Laci.

Fotó: Tankcsapda hivatalos/Korcsog Zoltán

 

– Miután a Tankcsapda 2024-ben lesz harmincöt éves és jó néhány dolgot szeretnénk majd csinálni jövőre, ezért ez a mostani nyári koncertszezon nem a különlegességekről, sokkal inkább a jó hangulatról és a közönséggel való közös élményekről szól. Így egy igazi, nyári, éneklős-kiabálós, ugrálós-pogózós műsorral készülünk a 2023-as TÁBOR fesztiválra. A koncert előtti-utáni pihenőházunk a kemping területén van.

Pár éve az egyik ottani kis büfé-kocsmában, hajnalban láttunk és hát hallottunk is egy, már nem szomjas vendéglátós billentyűs énekest, akinek az előadása komoly és azóta is emlékezetes nyomot hagyott bennünk

– zárta gondolatait a Tankcsapda frontembere.

 

 

Az Alestorm üzenete a TÁBOR Fesztivál közönségének

– Mindig kivételes alkalom, ha itthon játszhatom a zenekarral. Persze furcsa is egyben, egyszerre magyarként, de mégis nemzetközi fellépőként a deszkákon lenni, de ha lehet, ez csak még különlegesebbé teszi a hazai bulikat. Ilyenkor persze próbálok tényleg mindent beleadni a koncertekbe, és ez valószínûleg most sem lesz másképp. Amúgy szerencsére az egész Alestorm csapat megszerette Magyarországot és az itteni bulikat, úgyhogy szerintem készülünk is egy kis meglepetéssel a balatoni mulatságra. Ráadásul úgy tudom, nem rohanunk tovább, maradunk estére, sőt, elvileg már elôtte való nap is ott leszünk a fesztiválon, szóval egészen biztosan partizunk majd egy fergetegeset – hangzott Bodor Máté, az Alestorm gitárosának üzenete.

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Nyitókép: Tankcsapda hivatalos/Vajda István

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva