likeBalaton.hu | 2024.10.03. 08:00
Fedezd fel a Balaton titkos kincseit – térhatásban a fotelból!
A Balaton környéke nem csak a vízparti sétányokról és strandokról szól – ha igazán egyedi élményre vágysz, érdemes felfedezni a tópart rejtett kincseit is.

A 3D Panorama oldala most egy innovatív lehetőséget kínál a természet szerelmeseinek és a kirándulóknak: egy interaktív túra, amely minden korábbinál részletesebben mutatja be a Balaton legszebb tájait és eldugott zugait. Nézzük meg, miért érdemes egy virtuális sétára indulni a Balaton körül!

Tarts velünk egy virtuális barangolásra!

A 3dpano.com interaktív túrája olyan részletességgel hozza el a Balaton környékének varázsát, amelyet eddig csak a személyes látogatás tudott visszaadni. Kattints a térképre, és lépj be a fenséges balatoni panorámák világába, mintha csak ott állnál a Tihanyi-félsziget egyik kilátóján vagy a Badacsonyi hegyoldal egyik szőlőültetvényén!

Milyen látnivalókat fedezhetsz fel?

Az interaktív térképen barangolva a Balaton-felvidék bájos kis falvaitól a Káli-medence vadregényes dombjain át egészen a déli part homokos strandjaiig vezet az út. A térhatású képek lehetővé teszik, hogy közelről csodálhasd meg a tihanyi apátságot, a Szigligeti várat vagy a Balatonedericsi Afrika Múzeum különleges kiállításait. Ráadásul minden helyszínt 360 fokban forgathatsz, hogy valóban úgy érezd, mintha te magad is ott sétálnál a napfényben fürdő rétek között.

Élmény minden időjárásban

Nem kell aggódnod, ha éppen borús az idő, vagy a nyári hőség miatt inkább hűsölni szeretnél a szobádban. Az interaktív túra segítségével bármikor a Balaton partján érezheted magad, akkor is, ha az ablakon túl szakad az eső. A gyönyörűen megkomponált képek és a részletgazdag panorámák olyan élményt nyújtanak, amely tökéletes kikapcsolódás egy hosszú munkanap után is.

Hasznos tippek a következő balatoni kirándulásodhoz

Böngészd át a térképet, és jegyezd fel a következő kirándulásod útvonalát! A képek segítenek megtalálni a legérdekesebb látványosságokat, és a rejtett ösvényeket is felfedheted.

Készülj fel a túrákra, vagy találd meg a következő borászatot, ahol egy kellemes délutánt tölthetsz el balatoni borokat kóstolva.

balatoni szőlőhegyről panoráma

Készülj fel a virtuális túra során, hogy hova kirándulsz legközelebb!
Fotó: DMA

Miért válaszd a 3D túrát?

Az interaktív felület nemcsak egy szimpla online nézelődés. Akár a nyaralást tervezed, akár csak kikapcsolódásra vágysz, a 3D panoráma lehetőséget ad, hogy részletesen megismerd a környéket, és inspirációt nyerj a következő balatoni utazásodhoz. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy új szemszögből fedezd fel a Balatont!

Itt egy rövidfilmet látsz róla, de a videó alatt megtalálod a virtuális túra linkjét is. Jó kirándulást!

Próbáld ki most a 3D Panorama interaktív túráját és éld át a Balaton varázsát otthonról!

Nyitókép: 3D Panorama interaktív túra

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva