Promóció | 2024.03.27. 16:04
Ypsilon Yacht Club: kössön ki a kalandhoz!
Április elsején új fejezet nyílik a Balaton életében, megnyitja kapuit Alsóörsön az Ypsilon Yacht Club. Ez a létesítmény nemcsak a legnagyobb és legmodernebb kikötő, hanem igazi különlegesség a magyar tenger partján. Az idény kezdetével elérkezett az idő, hogy felfedezzük és élvezzük ezt a csodálatos helyszínt, amely a Balaton egyik legszebb részén, páratlan panorámával és kiváló szolgáltatásokkal várja mind a hajósokat, mind a pihenni vágyókat.

A Ypsilon Yacht Club területén 300 hajó számára különböző méretű kikötőhely áll rendelkezésre. Az engedélyek megvannak, és minden szükséges előkészület megtörtént annak érdekében, hogy a vitorlások, yachtok érkezése és távozása zökkenőmentes legyen. A kikötő azonban nemcsak a hajózás szerelmeseinek kínál felejthetetlen élményeket, hanem mindazok számára, akik az aktív kikapcsolódást, a pihenést és a minőségi időtöltést keresik a Balaton partján. A tervezett szolgáltatások és létesítmények biztosítják, hogy minden vendég megtalálja a számítását, legyen szó romantikus hajókázásról, családi kikapcsolódásról vagy baráti összejövetelről.

Az Ypsilon Yacht Club kínálata

A belső öbölre és hajókra néző terasz és panorámás medence ideális hely a Balaton csodálatára napozás közben. A külső társalgó és közösségi tér tökéletes lehetőséget nyújt, hogy a vendégek beszélgessenek, barátkozzanak vagy egyszerűen csak élvezzék a szabadban töltött időt. A gyermekek számára a játszótér mellett biztonságos medencét alakítottak ki, hogy a szülők nyugodtan pihenhessenek, miközben a kicsik pancsolnak. A Balatonban a külső öbölrésznél lehet megmártózni. A sport szerelmesei a tenisz- és strandröplabdapályákon játszhatnak, vagy sétálhatnak a több hektáros területen, amelyet folyamatosan parkosítanak, hogy gondosan ápolva várja a látogatókat a nyár elejére. Aki szeret a szabadban sütni, főzni, annak jó hír, hogy az Ypsilon grillsarokkal és bográcsozási lehetőséggel is rendelkezik, emellett színvonalas éttermet is kínál, hogy kielégítse vendégei minden igényét.

 

A fenntarthatóság jegyében

Az Ypsilon Yacht Club nemcsak magas műszaki színvonalat képvisel, hanem elkötelezett a környezetvédelem mellett is. Ezt a küldetést szem előtt tartva kialakítottak egy külön szervízterületet, távol a parttól, hogy minimalizálják a Balaton vízének szennyezését. A napelemek telepítése mellett az applikációval vezérelhető okos mérőórák a fogyasztás optimalizálását segítik, így a Club tagjai még fenntarthatóbb módon élvezhetik a kikötő szolgáltatásait. Az autók feltöltéséhez elektromos töltők is rendelkezésre állnak.

Ünnepelje velünk együtt az új kezdetet, szeretettel várjuk Önt és családját! További információkért látogasson el a www.ypsilon-yachtclub.hu weboldalra.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva