Open Road Fest: Dynamite Dudes koncert
Helyszín Alsóörs, Camping utca 19
Időpont
Telefonszám
E-mail cím info@openroadfest.hu
Rockabilly, country, blues és nem utolsó sorban felhőtlen jókedv, vérbeli mulatsággal egybekötve a Dynamite Dudes koncertjén az Open Road-on.

Dynamite Dudes – a zenéjében modern, de tradicionális elemeket is felvonultató rockabilly combo 2015-ben alakult a forró nyári napfordulón, és azóta nagy népszerűségre tettek szert itthon és külföldön egyaránt. Két őrült pofa, aki mindig készen áll arra, hogy egy kiváló koncertet adjon. Veszettül jól játszanak a fiúk, mint ahogy veszettül jól működik a „kenyeret és cirkuszt a népnek” elv is. Igazi örömzene ez, a becses közönség legnagyobb örömére.
A country-rockabilly alakulat a korai blues-t ötvözi modern dalokkal. Az is lehet, hogy a csúcshatás elérése érdekében Bon Scott vérét isszák!

Leave Me Alone (Mitch Farty)

"I plan on going away for a while Nothing here that fits my style I want to be free from every little sound I don't want anybody around!"old version: Tin Soldier feat Mitch Fartysong: Mitch Farty

Közzétette: Dynamite Dudes – 2019. február 22., péntek

Nagybőgőnél a velejéig romlott Mitch Farty, aki előszeretettel lobbantja lángra a hangszert a színpadon átvitt, és szó szerint értelemben. A nagybőgő zakatolása, mint egy gőzmozdony „bugyiszaggató” hullámokat generál. Szárnysegédje Tom White – szájharmonika virtuóz, félelem és gáncs nélküli lovag, az özvegyek oltalmazója, egy igazi mókamester.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva