A séfek feladatot kaptak. Miután eldőlt, hogy kihez melyik fogás tartozik, csupán a fő alapanyagokról kaptak egy listát a házigazda séftől. Semmit nem lehet kihagyni, de bármit lehet hozzátenni.
A tagok egytől-egyik nagy forgalmú éttermek élén állnak, és naponta több száz vendégnél kell elérniük, hogy Hévízről és környékéről ne csak a gőzölgő tó látványa jusson a vendégek eszébe, hanem a gasztronómiai élmények is. A séf csapat munkáját Zámbó Tibor, az egyik szálloda vendéglátás igazgatója mentorként segíti.
Hogy pontosan mi is kerül a tányérra? Az egyes fogások előtt a séfek személyesen mondják el. Az ételeket kísérő kiváló borok érkezését sem hagyjuk majd szó nélkül!
Az este témája: Halak, vadak, földön, vízen, levegőben.
Ár: 13 000 Ft/fő
Az ár tartalmazza az ételek és italok árát is.
Érkezés: 17:15-17:45
A vacsorát Baldauf Csaba szállodaigazgató nyitja meg 18 órakor.
Várható befejezés: 21 óra
Öltözet: elegáns