Kertmozi
Helyszín Alsópáhok, Dózsa György utca 4
Időpont
Három estén is várják a közönséget szabadtéri filmvetítésre az alsópáhoki Művelődési Ház udvarára.

2018. augusztus 3. péntek 21.00
Hisztéria (2011) – színes, angol-francia-német-luxemburgi romantikus vígjáték

16 éven aluliak számára nem ajánlott

Dr. Mortimer Granville-t a túlzottan modern nézetei miatt elbocsátják állásából a viktóriánus Londonban. Az ifjú orvos a női betegségek specialistájánál kap munkát, Dr. Robert Dalrymple segédje lesz. A doktor sajátos módon, altesti masszázzsal kezeli a hisztériaként ismert betegséget. Dr. Granville hamarosan roppant népszerű lesz a hölgyek körében, sőt, Dr. Dalrymple kisebbik lánya is lelkesedik érte. Emily nővére, a női jogok élharcosa, Charlotte azonban egyszerű kuruzslónak tartja az orvost. (port.hu)

 

2018. augusztus 10. péntek 21.00
A gyerekek jól vannak (2010)- színes, amerikai vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni éppen betöltötte a tizennyolcat, és főiskolára készül, öccse megkéri egy nagy szívességre: derítse ki, ki kettejük biológiai apja. Paul, az életművész étteremtulajdonos elsőre nagyon meglepődik, amikor kiderül, van két gyereke. Már az első találkozás elindít valamit, ám hamarosan váratlan fordulatok egész sorozatát hozza mindannyiuk életébe.

 

2018. augusztus 17. péntek 21.00
Pelé (2016)- színes, amerikai életrajzi film
6 éven aluliak számára nem ajánlott

Edson Arantes do Nascimento, azaz ahogy világszerte ismerik, Pelé egy sportlegenda, aki örökre megváltoztatta a labdarúgást. Egy nemzeti hős, aki valóra váltotta álmát. Mielőtt ikonná vált volna, Sao Paolo egyik nyomornegyedében kergette a rongylabdát, mert családja nem tudott neki igazi játékszert venni. Nehéz és küzdelmes gyermekkora volt, az utcán csiszolta tehetségét. 15 évesen már a Santosban játszott, és 17 évesen jutott fel a csúcsra, amikor győztes góllal világbajnokká tette hazáját.

 

A szabadtéri filmvetítésekre a belépés díjtalan

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva