2019.08.14. 20:00
Nagy Natira várt a Balatoni nyár
Énekesi karrierjének legfontosabb állomásához érkezett Nagy Nati aszófői , tehetséges fiatal énekesnő, aki a Motion Fotó§Film by Mozgai Lehel Richárd által készített videoklip 2 napos forgatásán vett részt a Balatonon.

Kiss (Sláger Tibó) Tibor szerzeményét adta elő, s vették fel több Észak-Balatoni frekventált turisztikai helyszínen, de a nyílt vízen is, vitorláson készültek el a legszebb felvételek. A klipben az énekesnő a helyi Dallamvilág Csoport néhány énekes lányával együtt állt kamera elé, a dalból a nyár, a fiatalság áradt a közreműködésükkel.

Nagy Natália, Nati élete első videoklipjét Kiss Tibornak(Sláger Tibó) köszönheti, ugyanis néhány hónapja fedezte fel a már népszerű sláger gyáros, szövegíró, zeneszerző, és folyamatos felkérésekkel, fellépési , előadói lehetőségekkel, klipforgatásokkal biztosítja a szerzeményei előadását Nati személyében. A videoklip a turisztikai és a közösségi oldalakon is népszerűvé vált.

Nagy Natália 1997-ben született énekesnő, 5 éves kora óta a színpad világában él, gyermekkorában gyermekszínészként a színészettel foglalkozott, csak későbbiekben érzett rá a dal ízére, és úgy döntött, csak ebben tudja magát kifejezni. Az aszófői Dallamvilág Musicalcsoport szólistája és koreográfusa, korábbi években már több országosan ismert előadókkal és zenekarokkal is fellépett, jelenleg is a balatonfüredi zeneszerzőként jól ismert Sári Attilával dolgozik együtt.

Forrás: Jákói Bernadett/ veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva