veol.hu/ Jákói Bernadett | 2022.06.30. 16:00
Szent László napi búcsú Aszófőn
Az aszófői Vörösmáli Parkoló területén több éves kihagyás után ismét Szent László napi búcsú várja a közönséget, a helyieket, érdeklődőket.

Július 2-án, szombaton délután az aszófői Vörösmáli parkoló területén több éves kihagyás után ismét Szent László napi búcsú várja a közönséget, a helyieket, érdeklődőket.

Hagyományos közösségi programon érdekes, szórakoztató programok veszik kezdetét, s minden korosztály talál magának megfelelő szórakozást. 14.30 órától Rudi bohóc csalogatja az apró közönséget, majd elindul az idén először megrendezendő Parasztolimpia, amire előzetesen a program előtt lehet regisztrálni.

16 órától a balatonfüredi lovasrendőrség mutatkozik be. A délután folyamán a családok apraját a Fanyűvő Játékpark, a Mosolyvár Játszóház szórakoztatja, majd színre lépnek a katonai hagyományőrzők is.

Lángossütés, szabadtéri bográcsozás közepette ismerkedhetnek, majd kóstolhatják meg a Vörösmáli dűlő remekét. A zenei talpalávalót Sári Attila zenész adja a szabadtéri programban.

A kultúrházban 19.30-tól Buch Tibor és a Horváth Testvérek, Péter és Elemér fergeteges táncraperdítő muzsikája várja a szórakozni vágyókat.

21.00-tól Búcsú bállal zárul a rendezvény a Vörösmáli Parkoló színpadán, melyhez a talpalávalót Dj. Gringo adja.

Forrás: veol.hu
Nyitókép: illusztráció / shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva