Borbarátok és FATA Pince
Helyszín Badacsonytomaj, Római út 88
Telefonszám
Nyitvatartás
hétfő 11:30 - 21:00
kedd 11:30 - 21:00
szerda 11:30 - 21:00
csütörtök 11:30 - 21:00
péntek 11:30 - 21:00
szombat 11:30 - 21:00
vasárnap 11:30 - 21:00
E-mail cím info@borbaratok.hu
A több mint 1500 éves római úton várja vendégeit a Borbarátok. Százlépésnyire tőle a Fata domb tetején áll dédnagyapánk présháza és pincéje. A Balaton partjától 300 méterre található kilencszobás panzió pompás pihenésre csábít a Badacsony lábánál.

A Badacsony lábánál, néhány percre a Balatontól, Badacsonytomajon, a Római úton található családi üzemeltetésű, magyaros vendéglőnk.

Barátságos belső terme, pincehelyisége, galériája kiválóan alkalmas különböző összejövetelek, rendezvények lebonyolítására. A meleg tavaszi napoktól a még kellemes őszi időszakig nádtetős, virágos kerthelyiségünkben is elfogyaszthatják ebédjüket, vacsorájukat.

A magyaros konyha mellett halból és vadból készült finomságok is szerepelnek az étlapon, mely a jól bevált kedvencek mellett évszakhoz igazodó választékkal bővül.

Főszakácsunk és csapata gyakran lep meg minket sokszínű (napi, alkalmi, ünnepi) ajánlattal.Badacsonyban minden a bor körül forog, így van ez nálunk is. (A név kötelez.)

Felszolgálóink segítenek kiválasztani az ételhez leginkább passzoló badacsonyi bort.

Nyári estéken színpadunkon zenés, vidám programok váltják egymást.

Saját játszóterünk várja a gyermekeket, homokozóval, mászókával, hintával, de felkészültünk papírral és színesceruzával is.

Házunk előtt ingyenes parkoló áll rendelkezésre.

Free WIFI csatlakozási lehetőség. ÜDÜLÉSI CSEKKet, ÉTKEZÉSI UTALVÁNYokat elfogadunk!

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva