E barátság nyomán kaptak lehetőséget arra, hogy a kezükbe vegyék a Szeremley Borház és Étterem irányítását, amely Szőlőhegy Bisztró néven folytatja immár 1999 óta íródó történetét. Az új névvel és arculattal egyben új korszakot is nyitottak, amelyben a régi badacsonyi vendéglátás legszebb hagyományait szeretnék felidézni – klasszikus környezetben, klasszikus ízekkel, ugyanakkor megfelelve a mai kor gasztronómiai követelményeinek is.
A Badacsonyi Borvidéken nemcsak a szőlő terem meg, hanem szinte minden más is, amire egy jó konyhának szüksége lehet. Az alapanyagokért tehát nem mennek messzire – sokszor csak az étterem melletti konyhakertbe. A húsok javarészét környékbeli gazdáktól, illetve olyan beszállítóktól szerezzük be, akik legalább annyira elkötelezett hívei az ökológiai gazdálkodásnak, mint mi vagyunk. Szakácsaink a friss és kitűnő minőségű alapanyagokból kíméletesen, korszerű konyhatechnológia segítségével készítik el a tányérra kerülő fogásokat – olyan ételeket, amelyeknél a minőség és a mennyiség tökéletes harmóniában találkozik egymással.
A Szőlőhegy Bisztró kínálatában a kedvelt Szeremley-borok mellett természetesen ott találhatók a mi büszkeségeink is – többek között az édes, késői szüretelésű Laposa Zeus, amelyhez a szőlőt a Szőlőhegy Bisztró melletti tőkékről szedjük.
Az étlapon sorakozó fogásokat úgy komponálták meg, hogy azok ízvilága harmonizáljon a klasszikusabb Szeremley-borokéval, illetve a fiatalosabb, lendületesebb Laposa tételekkel is, így téve feledhetetlenné a gasztronómiai élményt.