Hegyi taxizás
Helyszín Badacsonytomaj, park utca
E-mail cím badacsonytaxi@gmail.com
Az UAZ típusú hegyi taxik több mint 50 éve üzemelnek Badacsonyban, 2016-ban teljesen megújult a gépparkjuk, új UAZ Hunter gépjárművek kerültek forgalomba, egyenesen Oroszországból.

A különleges izgalmak kedvelőinek ajánljuk a hegyi taxik igénybevételét, mely a Badacsony Régióban közlekedik és a kanyargós, meredek hegyoldalt átszelve szállítja a vendégeket. A taxiállomás Badacsony központjában, a Posta mellett található, de előzetes megbeszélés alapján házhoz is rendelhető!

A nyitott terepjáró igénybevételével gyorsabban feljuthat a hegyre és felejthetetlen élménnyel lesz gazdagabb!

Az utazást ki lehet egészíteni hegyi körutazással is, mely során eljuthat olyan helyekre is, ahová egyénileg talán sohasem.
A hegyi körutazáson gyönyörködhet a lenyűgözően csodálatos panorámában, hiszen a hegyről az egész Balatont látni lehet. Ezt a csodálatos látványt és élményt nem fogja elfelejteni! Az út során megtekintheti Szigligetet, a Balaton gyöngyszemét, mely egykor ligetes sziget volt. Dombok és völgyek váltakozása teszi különlegessé a települést valamint a több mint 750 éves Vár.
A körutazás másik állomásán a Keszthelyi-öböl látható, a magasabb részekről pedig megcsodálhatja az évszázadok alatt létrejött bazaltorgonákat és kőzsákokat.

Ha izgalmas, vidám, felejthetetlen hegyi körutazásra vágyik, próbálja ki! Utazzon a nyári kánikulában a nyitott dzsippel és ismerje meg a hegy nevezetességeit, borpincéit, természeti szépségeit.

Árak:
Egy út fel a hegyre: 5000.- Ft /autó
Körutazás estén előzetes időpont egyeztetés szükséges, ára 9000.- Ft/autó, kb. 15-20 perc.
Egy autóban 6 fő fér el kényelmesen.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva