Mihály Szilvia | 2021.11.24. 08:00
Hogyan lesz a mákos bejgliből badacsonyi túratábla?
Nemcsak a szeretteidet, hanem a Balaton-felvidéki Nemzeti Park túraútvonalait is megajándékozhatod, ha karácsonyi süteményeket vásárolsz.

Karácsonyra készülődve gyakran vásárolunk balatoni témájú ajándékot, akkor is, ha nem közvetlenül a tónál lakunk, hiszen a kedvenc cukrászdánk vagy borászatunk ízei, a kedvenc kézművesünk portékái balatoni hangulatot varázsolnak a fa alá.

Hmmm, ezek a péksütik az ünnepi asztalon is jól mutatnak
Fotó: Mészáros Annarózsa

Idén is számtalan ajándékcsomag közül választhatnak a tó szerelmesei, mi rábukkantunk egy különleges kollekcióra, mellyel a badacsonyi túraútvonalak információs tábláit is megújíthatod.
Ezzel az ajándékkel karácsonykor a fa alatt vagy az ünnepi asztalnál is örömet szerzel, és tavasszal, nyáron, ha Badacsonyban jársz, a saját szemeddel is meggyőződhetsz majd, mire fordították a befolyt összeget.

A miénk, a tiétek, a természeté

– Az előző évben is nagyon népszerűek voltak a karácsonyi ajándékcsomagjaink, idén szerettünk volna valami többet, valami pluszt is adni a finomságok mellé. Arra gondoltunk, hogy a La Téne ünnepi válogatásai ne csak nekünk és nektek nyújtsanak kedves pillanatokat, hanem adjanak valamit a minket körülvevő környezetnek is.

La Téne hivatalos sajtófotó

Szerettünk volna olyan mondanivalóval kombinálni az ünnepi kollekciónknak, ami által nem csak mi, hanem rajtunk keresztül a Balaton-felvidéki Nemzeti Park, a közvetlen környezetünk is nyerhet – mondta Szalma Lili.

Szalma Lili
Fotó: Mészáros Annarózsa

– Az ünnepi süteményválogatások és az egyedi tervezésű, karácsonyi ajándékcsomagok bevételéből minden egyes eladott termék után 500 Forintot a Nemzeti Park Igazgatóságának ajánlunk fel, akik ebből a Badacsony környéki túraútvonalakat fogják informatív, játékos ismertető táblákkal ellátni.

Tudtad, hogy akár szilveszterkor is részt vehetsz szervezett badacsonyi túrán?

Így rajtunk keresztül a vásárlóink is tehetnek azért, hogy a természeti kincseinkre minél többen, minél tudatosabban figyeljünk.

Több információs tábla lesz a hegyen
Fotó: Mihály Szilvia

Ha valaki most körbesétálja Badacsonyt, nem sok információs táblával találkozik, de a kezdeményezésnek köszönhetően reméljük, tavaszra ez változni fog.
Így vásárlóinknak már csak ezért is érdemes lesz visszatérni Badacsonyba, és egy séta vagy túra során megállni és rácsodálkozni arra, hogy a karácsonyi bejglivásárlással az új túratáblákhoz is hozzájárultak. Szerintem felemelő élmény lesz majd a táblák alá vagy mellé állni, tudva, hogy ahhoz mi is hozzájárultunk.

Badacsonyban december 4-én szerveznek adventi vásárt, kattints a részletekért.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva