Adventi bornegyed Badacsonyban
Helyszín Badacsonytomaj, park utca
Időpont
Korzózz a negyedben, szerezd meg a karácsonyfa alá valót és kóstold meg a badacsonyi advent ízeit, kapcsolódj ki egy forraltbor társaságában és vegyél részt a programokon.

1 adventi hétvége (november 27-28.) PROGRAMJAI:
Szombat 17 óra: Családias hangulatú megnyitó, koccintással a Tourinform Iroda, a Drágakő és a Pláne Badacsony Borterasz előtti téren. Eközben felkapcsolódnak az ünnepi díszkivilágítás fényei.
(esőhelyszín: Hableány Bisztró terasza)

Drágakő Badacsony
27-én szombaton 17 órától:
Adventi gyöngyszemek borkóstoló
A tételek:
– Igazgyöngy (2019) szürkebarát gyöngyözőbor
– Premier! frissen palackozott Cabernet Sauvignon Pet-nat (2020)
Ezen kívül szombatonként az üzletben karácsonyi dekorációs elemek, adventi koszorúk, könyvek és számos karácsonyi ajándékötlet vásárolhatók.

Pláne Badacsony Borterasz
A Pláne Badacsony Borterasznál egész hétvégén válogathatsz az ünnepre hangolódva forró és nem forró italokból.
Kellemesen fűszeres forraltbor, forró csokoládé, teák és forró szörpök (igen, forró szörpök!) kínálatából válogathatsz és kortyolhatod el a hangulatosan kivilágított teraszon. Emellett persze a Badacsonyi borvidék színes borpalettája vár arra, hogy belekóstolj, vagy a karácsonyfa alá kerüljön általad.

Neptun Badacsony- Tilia Borvendéglő
Péntektől-vasárnapig:
A Neptun csapata múltidéző karácsonnyal készül kicsiknek és nagyoknak. A teraszon mesevilág elevenedik meg, várnak minden látogatót egy finom teára, forralt borra. Karácsonyi punccsal, sült gesztenyével, almás pitével, gyümölcskenyérrel is készülnek.

Tourinform Badacsony
ADVENTI TÚRÁK ÉS 25% KEDVEZMÉNY
1. ADVENTI TÚRA :
December 4. szombat 9.15 óra – Téli madármegfigyelés a Balatonnál.
Szakvezető segítségével belepillanthatsz a téli madárvilág érdekességeibe. Ilyenkor a Balaton sok madártani érdekességet tartogat. Télen láthatóak a tavon azok a fajok, melyek csak késő ősszel érkeznek ide és pár hónapot töltenek itt. Őket kutathatod fel a megfigyelő út során. A túra előzetes regisztrációhoz kötött!
25 éve nyílt meg a badacsonyi Tourinform Iroda ajtaja a hazai és külföldi vendégek számára.
A kerek évforduló kapcsán kedveskedni szeretnének vendégeknek! Ajándéküzletük MINDEN termékére 25 % KEDVEZMÉNYT biztosítanak!
Nyitva tartásuk: Hétfő: 9.00-16.00; Kedd: 9.00-14.30; Szerda: 9.00-16.00; Csütörtök: 9.00-14.30; Péntek: 9.00-16.00; Szombat: 9.00-16.00; Vasárnap: ZÁRVA

La Téne Badacsony – Desszertműhely & Kávéház
Bejgli kóstolás és Adventi csokoládé kalendáriumok!
Itt a lehetőség, hogy tartsatok egy előkóstolást a La Téne bejgli variációkból! Advent első hétvégéjén mind a négy ünnepi ízből vágnak kóstoló szeleteket, hogy a hagyományos töltelékek mellett néhány igazán különlegeset is kipróbálhassatok. Diós, mákos, nutellás-törökmogyorós, pisztáciás – teszteljetek, kóstoljatok, majd adjátok le rendeléseteket.
Nagyjából egy hónapja kóstolgatja a csapat a Harrer csokoládé variációkat, így mikor bejelentették, hogy mindezekből adventi naptár formájában készítenek válogatásokat, azonnal kértek is tőlük néhányat, hogy Ti is meg tudjátok kóstolni őket. Biztosak vagyunk benne, hogy elképesztő csoki-élményben lesz részetek, egészen Karácsony napjáig.
Keressétek őket 3 féle válogatásban, a La Téne-ben!

Bazaltcsepp
Karácsonyi termékek, téli ízek ajándékötletek!
A Bazaltcsepp üzletében borok mellett olyan téli termékeket zsákmányolhattok be, mint például forraltbor fűszerkeverékek, fahordóból készült tárgyak, kekszek és gyertyák. Vásárolj fa alá valót itt!
A kínálatot itt keresd: www.bazaltcsepp.hu

Hotel Halászkert & Étterem
Advent időszakában egyedi menüajánlattal várják a vendégeket, mely mellé hétvégéken házi almás pitével és fűszeres forralt borral is készülnek.
A decemberi hétvégéken kedvezményes adventi csomagot is kínálnak a Hotel szálló vendégeinek.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva