Badacsonyi GasztroPiknik 2023
Helyszín Badacsonytomaj, Római út 199
Időpont

Az októberi hosszúhétvégén indul az első Badacsonyi GasztroPiknik a Pátzay Birtok gyönyörű, panorámás teraszán!

Fotó: Pátzay Borbirtok

Október 21-én szombaton, 22-én vasárnap és 23-án hétfőn 12:00 órától este 21:00 óráig várnak téged is szeretettel a Pátzay Borbirtokon!

Az ősz színeivel és ízeivel búcsúzik a borászat az indián nyártól a Badacsonyi GasztroPiknik keretében. A Pátzay Borbirtok teraszán különleges borokat kóstolhatsz, és az ínyenc ételek mellett a borok világába is bepillantást nyerhetsz.

A már ismert, karakteres borok mellé a pince újdonságait is kínálják kóstolásra, így megismerheted a Pátzay Borbirtok teljes borkínálatát. A borászat történetéről, a szőlőtermesztés és a borászat titkairól Birtok kollégi adnak tájékoztatást.

Gál Attila séf pedig az ízlelőbimbókat kényezteti: a Gourmet Fesztiválról már jól ismert PiknikUtczaBár food truckjával érkezik, és az ANGUS specialitások mellett újabb gasztronómiai kalandokkal vár téged is. A borok és az ételek harmóniájának keresése izgalmas utazásra invitálja az érdeklődőket, ahol minden falat és korty egy újabb fejezetet nyit a gasztronómia és a borok világában.

Fotó: Pátzay Borbirtok

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló alkalmat, ahol a borok, az ízek és a táj szépsége egyesül, és egy felejthetetlen élményt kínál számodra is az októberi hosszú hétvégén.

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva