Bor, Balcsi, csillagok // Perseida piknik
Helyszín Badacsonytomaj, Füredi út 49
Időpont
Aranymetszés fröccsök, kézműves sörök, grill terasz, gitárzene, gyerekprogramok és ingyenes pincelátogatás is vár rátok ezen a varázslatos augusztusi estén.

Részletek:

16 órától szélesre tárják a sorompót, hogy a strandot hátrahagyva, de a balatoni panorámát megőrizve a legfinomabb borokkal, fröccsökkel, szőlőspriccekkel, kézműves sörökkel és a tapolcai Tópart bisztró grillezett finomságaival frissülhessetek hatalmas platánok alatt. A hangulathoz élőzene dukál, ezért idén Magyar Bori és Ralph Eimannt kérték fel, hogy gitárjátékával tegye még élvezetesebbé az estét.
A program házigazdája Németh Péter csillagász, aki az este folyamán lépésről lépésre vezet be benneteket a csillagok elbűvölő világába. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt érdekes előadásokkal és interaktív játékokkal készül, hogy a megszerzett ismereteket a Csillag KVÍZ során klassz ajándékokra válthassátok, megéri figyelni!

A gyerekeket sem kell a nagyiékra bízni, a szülők és a gyerekek kölcsönös kikapcsolódásáról a Marshmallow Camp animátorai gondoskodnak. Kézműves programokkal, játékokkal várnak kisebbeket és nagyobbakat is!
És ha már Perseida… természetesen sötétedés után együtt várjátok a csillaghullást a rézsűn elterülve, pokrócokat biztosítanak.
BÓNUSZ program: ha még nem jártál itt, nehogy kihagyd a 18 órakor induló ingyenes éjszakai pincebejárást.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva