Bor7 Badacsonyban / CandyMen duo
Helyszín Badacsonytomaj, park utca
Időpont
Zakatoló ritmus, erő, dinamika, és dallamosan izgalmas hangszeres szólók, show szerű előadásmód, cirkuszi akrobatákat idéző színpadi mozgás. Ez az igazán zseniális recept.
Igazi nagyzenekaros koncertélmény, fantasztikus hangulat, mindössze két fő által. Palettán: Rockabilly, Rock, Pop, Country, Blues, Humor, Cukiság. A műfajról: A szó ötvöző a rock és a ’hillbilly’, azaz ’vidéki’ szavakat, mely a műfaj sajátos hangszereire utal. Klasszikus eleme a nagybőgő, amin kézzel, vonó nélkül játszanak, ez adja a zene húzását, lelkét, alapját. Mindenki megtalálja benne a neki tetszőt. Zakatoló ritmus, erő, dinamika, és dallamosan izgalmas hangszeres szólók, show szerű előadásmód, cirkuszi akrobatákat idéző színpadi mozgás. Ez az igazán zseniális recept. A zenekar garantáltan biztosítja a felejthetetlen szórakozást és az emlékezetes zenei élményt, amit a meghívások óriási száma is híven tükröz. Az igazi kitörést az oldies zenei szubkultúrát képviselő zenekarok közül a 2018-as X Faktor hozta meg, ahol sok-sok előválogató után egyetlen zenekarként a közel 4000 versenyző közül a második „Élő show” után, hatodik helyen végzett a banda 4 fős formációja. Műsoruk szerves részét azóta is a 90-es évek hazai és külföldi retro slágerei, illetve a mostani világslágerek Rockabilly átdolgozásai alkotják, a közönség legnagyobb örömére.
Tagok:
Tom White – ének, harmonika, akusztikus gitár
Schiffler Patrik (Ricky) – ének, nagybőgő

 

A Badacsony Bor7 borgasztronómiai fesztivál kulturális programokkal. A badacsonyi borok saját karakterrel bírnak. Nem véletlen, hogy a Badacsony borát az „Istenek Nektárjának” nevezik. Badacsony messze földön híres boraival várják a borok szerelmeseit. 17 nap alatt megismerkedhetsz a régió boros hagyományaival, sőt szabadtéri koncertek, művészeti programok és kulináris örömök is várnak rád. Az estét színpadi fellépők és előadók teszik színesebbé, akik különféle stílusban koncerteznek annak érdekében, hogy mindenki számára megfelelő szórakozási lehetőséget biztosítsanak. A Bor7 a badacsonyi bor és termelőinek ünnepe, kulturális és szakmai műsorokkal, előadásokkal, folklór és könnyűzenei programokkal, kézműves bemutatókkal várnak.

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva