Bor7 Badacsonyban / Chris Croatia
Helyszín Badacsonytomaj, park utca
Időpont
Stílusához az igényes Vokal House zenék állnak a legközelebb, de kedveli a Mainstream vonal elektronikusabb ütemeit is. Egy fergeteges bulira számíthatsz!
Chris Croatia a 2021-es Badacsonyi Bor7végék újonc fellépője idén is ellátogat a fesztiválra. Az úrkúti Club Belfegor, valamint az ajkai Piknik Terasz rezidens házigazdája idén is fergeteges hangulatról fog gondoskodni.
2019-es pesti KAJA.HU DJ verseny döntőse és különdíjazottja, aki egykor a méltán híres győri Vertigo/Mundo rezidens DJ Marcee kezei alatt bontogatta szárnyait, és mára kifinomult zenei ízlésének megfelelően szórakoztatja a nagyérdeműt!
Több nagyobb klubban is fellépett már, többek között DC Club Veszprém, Under the Bridge Győr, Bahnhof Lapos tanszék Győr. De nem hagyhatjuk ki a Mundo Open Air Experience szabadtéri szórakozóhelyet sem a felsorolásban, ahol több mint ezer ember előtt zenélt főműsoridőben.
Stílusához az igényes Vokal House zenék állnak a legközelebb, de kedveli a Mainstream vonal elektronikusabb ütemeit is.
Ha egy igazán jó bulira vágysz, Neked is ott a helyed!

 

 

 

 

A Badacsony Bor7 borgasztronómiai fesztivál kulturális programokkal. A badacsonyi borok saját karakterrel bírnak. Nem véletlen, hogy a Badacsony borát az „Istenek Nektárjának” nevezik. Badacsony messze földön híres boraival várják a borok szerelmeseit. 17 nap alatt megismerkedhetsz a régió boros hagyományaival, sőt szabadtéri koncertek, művészeti programok és kulináris örömök is várnak rád. Az estét színpadi fellépők és előadók teszik színesebbé, akik különféle stílusban koncerteznek annak érdekében, hogy mindenki számára megfelelő szórakozási lehetőséget biztosítsanak. A Bor7 a badacsonyi bor és termelőinek ünnepe, kulturális és szakmai műsorokkal, előadásokkal, folklór és könnyűzenei programokkal, kézműves bemutatókkal várnak.

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva