Bor7 Badacsonyban/Dorogi egy szál gitár
Helyszín Badacsonytomaj, park utca
Időpont
Dorogi Péter akusztikus műsorában munkásságának legfontosabb szerzeményeit Hipnotizőr király, Vágjál lyukat a kádba, Örökké stb. adja elő, illetve azokat a számokat, melyek inspirálták ezen dalok megírásában.

Dorogi Péter immáron több mint 20 éve koptatja a hazai nagyszínpadok világot jelentő deszkáit. A Kistehén Tánczenekar alapító tagjaként, illetve az egykori Intim Torna Illegál szintén alapító tagjaként és frontembereként ismerheti a közönség. A jövő évtől DOROGI néven, új zenekarával lép a nagyközönség elé.

Körülbelül 2 hónapja volt legújabb dalának, a Néhány fényes gombnak a premiere a Petőfi Rádióban, amit azóta előszeretettel játszik a rádió, több vidékivel együtt (pl.: Campus Rádió, Balaton Rádió stb.). Április végén megjelenik a dal klipje, melyet Erdélyben, a Madarasi Hargitán forgattak. Továbbá terveink szerint nyárig még két dal fog megjelenni klippel együtt.
Akusztikus műsorában munkásságának legfontosabb szerzeményeit Hipnotizőr király, Vágjál lyukat a kádba, Örökké stb.) adja elő, illetve azokat a számokat, melyek inspirálták ezen dalok megírásában. Nem csak az Intim Torna Illegál legnagyobb slágerei csendülnek fel, hanem más neves zenésszel együtt írt számai is, mint a „Balaton” vagy „Az anyu meg én”.

 

 

A Badacsony Bor7 borgasztronómiai fesztivál kulturális programokkal. A badacsonyi borok saját karakterrel bírnak. Nem véletlen, hogy a Badacsony borát az „Istenek Nektárjának” nevezik. Badacsony messze földön híres boraival várják a borok szerelmeseit. 17 nap alatt megismerkedhetsz a régió boros hagyományaival, sőt szabadtéri koncertek, művészeti programok és kulináris örömök is várnak rád. Az estét színpadi fellépők és előadók teszik színesebbé, akik különféle stílusban koncerteznek annak érdekében, hogy mindenki számára megfelelő szórakozási lehetőséget biztosítsanak. A Bor7 a badacsonyi bor és termelőinek ünnepe, kulturális és szakmai műsorokkal, előadásokkal, folklór és könnyűzenei programokkal, kézműves bemutatókkal várnak.

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva