Bor7 Badacsonyban / Radio Live zenekar
Helyszín Badacsonytomaj, park utca
Időpont
A Radio Live tagjai nagy hangsúlyt fektetnek a dalok eredeti hangzásának megszólaltatására és mindig készülnek valami meglepetéssel!
A Radio Live zenekar lelkes zenészekből alakult. Mindenki más és más műfajból érkezett a zenekarba, ezért igazán színes műsorral járják az ország szabadtéri színpadjait, céges rendezvényeit és esküvőit egyaránt. Nagy hangsúlyt fektetnek a dalok eredeti hangzásának megszólaltatására és mindig készülnek valami meglepetéssel!
Takács Gitta – ének
Pozsgay Zsófia – szaxofon, melódika, ének
Gajdoss András – dob
Gönczy Andor – gitár, ének
Kápolnási Tamás – billentyűk, ének
Mirity Andor – basszusgitár

 

 

 

A Badacsony Bor7 borgasztronómiai fesztivál kulturális programokkal. A badacsonyi borok saját karakterrel bírnak. Nem véletlen, hogy a Badacsony borát az „Istenek Nektárjának” nevezik. Badacsony messze földön híres boraival várják a borok szerelmeseit. 17 nap alatt megismerkedhetsz a régió boros hagyományaival, sőt szabadtéri koncertek, művészeti programok és kulináris örömök is várnak rád. Az estét színpadi fellépők és előadók teszik színesebbé, akik különféle stílusban koncerteznek annak érdekében, hogy mindenki számára megfelelő szórakozási lehetőséget biztosítsanak. A Bor7 a badacsonyi bor és termelőinek ünnepe, kulturális és szakmai műsorokkal, előadásokkal, folklór és könnyűzenei programokkal, kézműves bemutatókkal várnak.

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva