Bor7 Badacsonyban / Rudán Joe Akusztik
Helyszín Badacsonytomaj, park utca
Időpont
Műsorukon a klasszikus rock örökzöldjei szerepelnek, igen kreatív felfogásban, illetve Rudán Joe más zenekarai által is játszott magyar klasszikusok, természetesen akusztikus megszólalásban.

A RUDÁN JOE AKUSZTIK Rudán Joe énekes együttese, amit 2010 elején alapított. A kéttagú formációban partnere Tóth László, aki akusztikus gitáron kíséri.
Azt a megalakuláskor kitűzött célt, hogy az akusztikus duó a hangszálak karbantartására, kedvenc dalaik megtanulására, gyakorlásra, kis örömzenélésre legyen jó, nagyon hamar túllépték.
Már a megalakulást követően számos fesztiválon, rendezvényen felléptek, nagy sikerrel. (Fezen, Egri Advent, Siklósi Várjátékok, Pécsi Napok,Rocmaraton, Villány Vörösborfesztivál, EFOTT, Rockbalaton, Veszprémi Utcazene fesztivál, Harkányi Fürdőfesztivál, Egri Advent …). Műsorukon a klasszikus rock örökzöldjei szerepelnek, igen kreatív felfogásban, így Led Zeppelin-, Deep Purple-, Rainbow-, Kansas-, Bad Company dalok, illetve Rudán Joe más zenekarai által is játszott magyar klasszikusok, a Pokolgépen át a P.Mobil-ig, természetesen akusztikus megszólalásban.

 

 

 

 

 

A Badacsony Bor7 borgasztronómiai fesztivál kulturális programokkal. A badacsonyi borok saját karakterrel bírnak. Nem véletlen, hogy a Badacsony borát az „Istenek Nektárjának” nevezik. Badacsony messze földön híres boraival várják a borok szerelmeseit. 17 nap alatt megismerkedhetsz a régió boros hagyományaival, sőt szabadtéri koncertek, művészeti programok és kulináris örömök is várnak rád. Az estét színpadi fellépők és előadók teszik színesebbé, akik különféle stílusban koncerteznek annak érdekében, hogy mindenki számára megfelelő szórakozási lehetőséget biztosítsanak. A Bor7 a badacsonyi bor és termelőinek ünnepe, kulturális és szakmai műsorokkal, előadásokkal, folklór és könnyűzenei programokkal, kézműves bemutatókkal várnak.

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva