
Napjainkban Fata István unokája és dédunokái folytatják a szőlészkedés-borászkodás családi hagyományát. Badacsony kiváló fajtáit, kéknyelűt, olaszrizlinget, szürkebarátot, muskotályt termesztenek. 1989-ben nyitották meg a FATA Pince mellett a Borbarátok vendéglőt, ahol magyaros ételeket és egyéb specialitásokat készítenek. A panzióban 9 db kétágyas szobával várják a vendégeinket!
Az áprilisi borvacsora menüje:
Panettone, serrano, gorgonzola, sárga dinnye
Curry-zöldséges rákleves
Fehérboros nyúlgerinc, burgonyaflefújt, mángold
Sajttorta, kókusz, pekándió

Fotó: Borbarátok
Borok
Gyöngyözőbor 2017
Ottonel muskotály 2018
Zweigelt Rozé 2018
Hegybor 2017
Camino 2016
Kéknyelű 2015
Ürmös-bor
Kéknyelű törkölypálinka
Ajándék:
Izabella szőlőből készült lekvár
Élőzenével készülnek az estére.
ÁR: 12.950,- Ft / fő