Bortriatlon
Helyszín Badacsonytomaj, park utca 14
Időpont
Telefonszám
E-mail cím badacsonytomaj@tourinfrom.hu
A 3 tematikus bortúra alkalmával a borospincék mélyén, hamisíthatatlan környezetben, a boros gazdák rejtett kincsei mellett megismerhetjük az igazi badacsonyi Szürkebarátot, a Kéknyelűt és az Olaszrizlinget.

A túrák alatt a pincékben egész hétvégén borkóstolókkal és változatos programokkal, ajánlatokkal várják a látogatókat.

A túrák időpontjai:

május 11-12. SZÜRKEBARÁT túra
június 22-23. KÉKNYELŰ túra
október 5-6. RIZLING vakáció
A programhoz játék is párosul!
Nincs más teendő, mint részt venni a BORTRIATLON felfedezőúton, minél több PECSÉTET összegyűjteni a 14 borútállomás valamelyikén.
A pecsételő és programfüzet megkaparintható a badacsonyi Tourinform irodában és a borospincéknél.

A pecsétet azok a játékosok kapják meg a pincéknél, akik megvásárolnak egy 1000.- Ft értékű, 3 borból álló borkóstolót.
HÁROM különböző pecsétet kitűzőre, HAT különböző pecsétet EGY PALACK BORRA válthat (értelemszerűen a harmadik és a hatodik állomáson)

Fotó: badacsony.com

NYEREMÉNYJÁTÉK!!!
Megjutalmazzák azokat a vendégeinket is, akik a Bortriatlon mindhárom “bortúráján” (Szürkebarát túra, Kéknyelű virágzás, Rizling Vakáció) játszottak.
Az a vendég, aki mindhárom tematikus hétvégére eljött Badacsonyba és összegyűjtött 6 db címkét, 6 db bélyeget, 6 db pecsétet, részt vesz október 25-én a nyereménysorsoláson, melyen a résztvevők által felajánlott borvacsorákat, ajándékutalványokat sorsolják ki.
A betelt füzeteket a badacsonyi Tourinform irodában kell leadni vagy eljuttatni postai úton legkésőbb október 22-ig (8261 Badacsony, Park utca 14.)

EXTRA KEDVEZMÉNY! HAT pecsét összegyűjtése esetén a játékosok 20% kedvezménnyel vásárolhatnak bármelyik résztvevő pincénél!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva