Bortriatlon Badacsonyban
Helyszín Badacsonytomaj,
Időpont 2024. okt. 25. 14:00 - okt. 27. 16:00

Szereted a badacsonyi borokat? Szeretnél Badacsony-szakértő lenni?

Fotó: badacsony.com

Garantáljuk, hogy azzá válsz, ha ellátogatsz ezen a három különleges hétvégén a Badacsonyi Borvidékre! A Bortriatlon rendezvénysorozat keretében most még aktívabban vetheted bele magad a borvidék három ikonikus fajtájának kóstolásába!

A résztvevő pincéknél személyesen a gazda tölti poharadba a bort, és természetesen mesél is róla. De nem csak a borokról, hanem a történetükről, a családról, szakmai titkokról, büszkeségeikről is. Egy-egy hétvégén kilenc pincénél összesen tizennyolc féle szürkebarátot, kéknyelűt, rizlinget kóstolhatsz végig a program során!

Ezt megteheted egyénileg péntek délutántól vasárnapig, vagy bérlet vásárlásával a szombati napon, amikor ingyenes transzferjárattal barangolhatod végig a kilenc pincét!

 

BORTRIATLON HÉTVÉGÉK

Szürkebarát Hétvége: 2024. május 3-5.
Kéknyelű Hétvége: 2024. június 14-16.
Rizling Hétvége: 2024. október 25-27.

BORTRIATLON HELYSZÍNEK ÉS PROGRAMOK
A programok megtekintéséhez kattints a résztvevő helyszín nevére!

BADACSONY
Istvándy Borműhely
Németh Pince
Éliás Birtok
Málik Pince

BADACSONYTOMAJ
Fata Pince
Borbély Családi Pincészet

BADACSONYÖRS
VáliBor- Váli Péter Borászata
Sipos Borház

KÁPTALANTÓTI
Büttner Borászat

PINCÉK NYITVATARTÁSA

Pénteken 14 órától 20 óráig
Szombaton 10 órától 20 óráig (szombaton transzferjárat, de csak a bérletet vásárlóknak!)
Vasárnap 10 órától 16 óráig

BORTRIATLON RÉSZVÉTELI INFORMÁCIÓK

Részvételi jegyeddel/bérleteddel minden pincénél 2 KÜLÖNBÖZŐ tételt kóstolhatsz meg, melyhez a gazdák házias borkorcsolyákat kínálnak. Fókuszban az adott hétvége fajtája!

A RÉSZVÉTELI JEGY ára egy választott hétvégére tartalmazza a 2 tételes borkóstolót a kiválasztott pincészetnél és hozzá a borkorcsolyát, valamint a 20%-os kedvezményes vásárlás lehetőségét is!
Részvételi jegyedet megvásárolhatod online vagy a résztvevő pincéknél a helyszínen, bérletet kizárólag online van lehetőség vásárolni!
Ár: 3.500 Ft / fő / helyszín

A BÉRLET ára egy választott hétvégére tartalmazza a 2 tételes borkóstolót és a borkorcsolyát az összes résztvevő borászatnál, az ingyenes szombati transzferjáratot, egy emléklapot és a 20%-os kedvezményes vásárlás lehetőségét!
Ár: 31.500 Ft / fő

BULIZZ A BORÁSSZAL!

Figyelem! Ha mindhárom hétvégére bérletet vásárolsz, akkor vendégül látunk 2024. november 16-án szombaton a BORTRIATLON VIP VACSORÁN a megújult Tátika épületében, ahol újra találkozhatsz a Bortriatlonban részt vevő gazdákkal, a vacsora során élő zene mellett újra kiváló badacsonyi borokat kóstolhatsz!

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva