Lóci Játszik
Helyszín Káptalantóti,
Időpont
Az Istvándy Gasztroweekend szombati sztárvendége Káptalantótiban a Lóci Játszik!

A nyár egyik legkülönlegesebb koncertje lesz Káptalantótiban a Lóci Játszik július 7-én szombaton este nyolctól, ez már biztos – tudtuk meg a szervezőktől.

Az Istvándy Gasztroweekenden a borok és finom ételek mellett a zenéről is gondoskodnak! Amikor egy csodás helyszínen, a Balatonon a jó bor és a vidám zene találkozik, abból fergeteges hangulat lesz!
Jegyek elővételes áron már kaphatóak az Istvándy Borbirtokon és a Badacsonyi Borműhelyben 2990 forintos áron!

Biztos tombolhatunk a Nem táncolsz jobbanra:

A Lóci Játszik zenekar története három éve kezdődött, amikor Csorba Lóci névadó frontember, a VAN című mozi filmzenéjével megalapozta a közönség és a szakma figyelmét, ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése.

2015-ben megjelentették a “Hadd legyek arról híres…” című lemezüket, sikeresen turnéztak a Margaret Islanddel közösen, tavaly fölényesen megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját. A 2017-es év elég jól indult a zenekarnak, hiszen megnyerték a Fonogram “Év Felfedezettje” címet és a Szigetes Fesztiválok rangadóján, a NagySzínPadon is benne vannak a legjobb 8 között. Jelenleg épp nagyon boldogok.

Aki egyszer elmegy egy Lóci koncertre az szinte egyből rajongóvá válik, és a kibontott csokornyakkendős csapat fellépésein, személyesen is átélheti a közönség, hogy milyen az, amikor a Lóci Játszik.

A zenekar tagjai:
Csorba Lóci – basszusgitár, ének
dr. Dobozy Ágoston – zongora
Fülöp Bence – gitár
Fábián Tibor – dob
Seress Bence – szaxofon
Rácz Dániel – trombita
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva