Március 15-i hosszúhétvége a Follyban
Helyszín Badacsonytomaj, Kápolnavölgyi út 25
Időpont
Vezetett kertlátogatás és a márciusi ifjakat idéző ételsor is vár rád a badacsonyörsi arborétumban.

A Follyban ünnepi programokkal készülnek, emlékezzetek együtt a szabadságharc hőseire, töltsétek együtt az első igazi tavaszi hétvégét. Megidézik Kossuth és Petőfi korát – ezzel tisztelegve a Bátrak előtt.

Március 11-15. között éttermükben ünnepi ajánlattal várják a hozzájuk érkezőket, étlapukat korabeli fogásokkal egészítik ki, aktuális kínálatukban kérhető lesz Jókai bableves és mangalicapörccel körített pirított túrós csusza is – Folly módra.

Március 12-én, 13-án és 14-én 17 órától Folly borvacsorára várják az érdeklődőket, amelyre séfük szintén XIX. századi étkekkel készül: levesként Petőfi kedvencét ajánlják, amely egy hamisítatlan magyar gulyásleves, ezt rostélyos követi hagymával, jus-vel, gánicával, ahogy eleink kedvelték, az étkezést Blaha Lujza tortájával zárják, a fogások mellé legjobb borainkat kínálják.
A program ára: 11.900 Ft/fő, amelynek tartalma: belépő, vezetett kertlátogatás 15:30 órától, 3 fogásos vacsora és a 3 tételes borkóstoló.
A programra előzetes jelentkezés szükséges,

A történelmi örökséget életre hívó vezetett kertlátogatásainkon az alábbi időpontokban vehetnek részt látogatóik: március 12-én, 13-án és 14-én 11 órakor, illetve foglalás függvényében 15:30 órakor. A délelőtti vezetést inkább a gyerekeknek, míg a délutánit a családoknak, felnőtteknek ajánljuk. A vezetett túrákra nem szükséges előzetes regisztráció, jelentkezés a helyszínen, a program ára a belépőn felül: 1500 Ft/fő.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva