Perseida Piknik 2022
Helyszín Badacsonytomaj, Füredi út 49
Időpont
Csillagászati interaktív előadások, Aranymetszés fröccsök, kézműves sörök, grill terasz, gitárzene, kézműves sarok gyerekeknek, ingyenes pincelátogatás.

 

Tavaly beleszerettek, ezért idén még nagyobb lelkesedéssel rendezik meg a szívüknek oly kedves Perseida Pikniküket! Ha egy könnyed, mégis tartalmas nyáresti programot keresel a Balaton északi partján, akkor augusztus 13-án szombaton a badacsonyörsi Varga Pincészetben a helyed!
16 órától szélesre tárják a sorompót, hogy a strandot hátrahagyva, de a balatoni panorámát megőrizve a legfinomabb borokkal, fröccsökkel, szőlőspriccekkel, kézműves sörökkel és a tapolcai Tópart bisztró grillezett finomságaival frissülhessetek hatalmas platánjaik alatt. A hangulathoz élőzene dukál, ezért idén Magyar Bori és Ralph Eimannt kérték fel, hogy gitárjátékával tegye még élvezetesebbé az estét!

A program házigazdája Németh Péter csillagász, aki az este folyamán lépésről lépésre vezet be mindenkit a csillagok elbűvölő világába. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt érdekes előadásokkal és interaktív játékokkal készül, hogy a megszerzett ismereteket a Csillag KVÍZ során klassz ajándékokra válthassátok! Megéri figyelni!
A gyerekeket sem kell a nagyiékra bízni! A szülők és a gyerekek kölcsönös kikapcsolódásáról a Marshmallow Camp animátorai gondoskodnak! Kézműves programokkal, játékokkal várnak kisebbeket és nagyobbakat is!
És ha már Perseida… természetesen sötétedés után együtt várhatjátok a csillaghullást a rézsűn elterülve (pokrócokat biztosítanak!).
BÓNUSZ program: ha még nem jártál a Varga Pincészetben, nehogy kihagyd a 18 órakor induló ingyenes éjszakai pincebejárást!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva